Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ hayranlarını korkuttu! Apar topar ameliyat oldu

Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ hayranlarını korkuttu! Apar topar ameliyat oldu

Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını'nda Orhan karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Emre Altuğ, bu kez hayranlarını endişelendirdi. Kolunda sargı ile görüntülenen Altuğ, ameliyat olduğunu açıkladı.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakteriyle büyük ilgi gören Emre Altuğ, dizideki karakterinin ölmesiyle veda etmiş, ardından geri dönüşüyle herkesi şaşırtmıştı.

Sezon finalinin ardından röportaj veren Altuğ, yönetmen ve oyuncular dahil kimsenin geri döneceğini bilmediğini, bunun yapımcıyla arasında bir sır olduğunu ifade etmişti.

18901138-728xauto.webp

'NAZAR DEĞİL'

Şu sıralar dizisi sezon finalinde olan Emre Altuğ, kolunda sargı ile görüntülendi ve sağlık sorunları yaşadığını açıkladı. "Beş aydır tekrarlayan bir rahatsızlığım vardı. Doktor, tekrarlayınca keseyi almamız gerektiğini söyledi. Sabah ameliyat oldum. Nazar değil, sağlık problemleri" diyerek durumunu anlattı.

gg.jpg

EMRE ALTUĞ KİMDİR

Emre Altuğ, 14 Nisan 1970'te İstanbul Levent'te doğdu. Annesi ev hanımı, babası ise diş hekimi. Tam adı Niyazi Emre Altuğ olan sanatçı, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1999 yılında çıkardığı ilk albümü "İbret-i Alem" ile büyük başarı yakalayan Altuğ, müzik kariyerini oyunculukla birleştirme kararı aldı.

gtg.jpg

2000 sezonunda başrollerini Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş ve Nilgün Belgün'ün paylaştığı "Bir Kış Öyküsü" adlı müzikalde rol almış, aynı zamanda "Ağaçlar Ayakta Ölür", "Halk Çocuğu" gibi televizyon filmlerinde ve "Kolay Para", "Eve Giden Yol 1914" gibi sinema filmlerinde de yer aldı. Tatlı Hayat, Lise Defteri ve Sensiz Olmuyor gibi dizilerde de oyunculuğunu sergiledi. Müzik kariyerine de ara vermeyen Altuğ, Ocak 2003'te ikinci albümü "Sıcak"ı piyasaya sürmüş, ardından "Dudak Dudağa", "Kişiye Özel", "Emre Altuğ'dan", "Zil" ve "Yıldırım Gürses Şarkıları" albümlerini çıkardı.

Emre Altuğ, 2008 yılında manken ve sunucu Çağla Şikel ile evlenmiş, bu evlilikten Kuzey ve Uzay adında iki oğlu olmuştur. Çift, 2015 yılında boşandı.

Albümleri

1999: İbret-i Alem

2003: Sıcak

2004: Dudak Dudağa

2007: Kişiye Özel

2011: Zil

2017: Yıldırım Gürses Şarkıları

EP ve Teklileri

2005: Sensiz Olmuyor