Yaşar Alptekin'den 'Hacı böyle giyinmez' eleştirilerine yanıt

Yaşar Alptekin'den 'Hacı böyle giyinmez' eleştirilerine yanıt
Oyuncu Yaşar Alptekin, değiştirmiş olduğu yaşam tarzından sonra giyim tarzında da farklılıklar yapmıştı. Alptekin yeniden modern kıyafetler giymeye başladı.

Bir dönemin ünlü oyuncusu Yaşar Alptekin TV8’de Demet Akalın ve Jess Molho’nun sunduğu Gel Konuşalım programına konuk oldu.

Uzun yıllar önce hayat tarzında değişikliğe giden Alptekin, bir süre sarık ve namaz mesajlı tişörtlerle televizyon ekranlarında görünürken şimdiler de ise daha günümüz kıyafetlerini tercih etmeye başladı.

sarik.jpg

Manevi değişimi nedeniyle eski mesleki çevresi tarafından dışlandığını dile getiren Alptekin, programdaki konuşmalarıyla şimdi ki görüntüsü ile de yeni ait olmaya çalıştığı kesim tarafından sert eleştirildiğini dile getirdi.


Alptekin’in motor kullanması ve kıyafet tercihlerinin çok renkli olmasının büyük eleştiri aldığını söyleyen Oyuncu, ‘hacı adam böyle giyinmez’ şeklinde eleştiriler aldığını da ifade etti.

Kıyafet tarzının yaşadığı mavevi hayat ile değerlendirmemesini gerektiğini vurgulayan Alptekin konuşmasında, “Ben inanıyorum ki Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bu dönemde yaşasaydı, bu döneme ayak uyduracaktı. Belki benim kadar fosforlu olmayacaktı ama bu döneme uygun giyinecekti.” dedi. Alptekin’nin bu sözleri de yine sosyal medyada eleştirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar