Yaşayan Nostradamus kehanetiyle yürekleri ağza getirdi. Kıyametin tarihini ve saatini açıkladı

Yaşayan Nostradamus kehanetiyle yürekleri ağza getirdi. Kıyametin tarihini ve saatini açıkladı

Yaşayan Nostradamus lakabıyla tanınan kahin Athos Salome’nin uzaylılarla ilgili kehaneti yürekleri ağza getirirken, Athos bu kez bilim insanlarının kıyamet saati üzerinde çalışmalar yaptığını söyleyerek herkesi korkuttu.

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması ve İngiltere Kraliçesi'nin ölümü gibi önemli olayları önceden doğru bilen 37 yaşındaki Brezilyalı mistik Athos Salome, şimdi de kıyamet saatinin olduğunu ve kıyamete çok yaklaştığımızı iddia etti.

athos-salome2.jpg

Kehanetleriyle gündem olan Salome dünya düzenindeki değişimlere dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden ‘Kıyamet saati hızlanır ve dünya kıyamete yaklaşır’ başlıklı yazısıyla gündeme gelen Salome, okuyanların tüylerini diken diken edecek iddialarda bulunuyor.

dfbcfbb-mshn.webp

'Yaşayan Nostradamus' olarak bilinen ve dünya çapında ün kazanan Athos Salome, “Kıyamet saatini duyan var mı? Nükleer bilim adamları tarafından oluşturulan Kıyamet Günü Saati gezegendeki hayatın sona ermesine yol açan felaket olaylarının olasılığını hesaplamaya çalışıyor” diyerek bilim adamlarının kıyamet günü saati üzerinde çalışmalar yaptığını söyledi.

Athos Salome, “Kıyamet Günü Saati ya da Kıyamet Saati, Chicago Üniversitesi'ndeki Atom Bilimciler Bülteninin yönetim kurulu tarafından 1947 yılından beri sürdürülen sembolik bir saat.

ii.jpg

Kıyamet Günü Saati, insanlığın karşı karşıya olduğu riskleri gösteriyor. Saatin işaretçileri, felaket olaylarının gerçekleşme olasılığını ölçen karmaşık matematiksel hesaplamalara dayanıyor.

ujuj.jpg

“DÜNYA KIYAMETE YAKLAŞIYOR”

Bugün itibarıyla, saatin gösterdiği 90 saniye kaldı. Bu sadece dünya üzerindeki potansiyel felaketlerin yanı sıra diğer doğaüstü olayları duyurmak için bir mistik teori olarak kabul ediliyor.

ii-001.jpg

Yaşayan Nostradamus lakabıyla tanınan kahin Athos Salome’nin deftere yazdığı 666 rakamı neyi temsil ediyor. Gelin hep birlikte bakalım.

666, çeşitli kültürel ve dini bağlamlarda farklı anlamlar taşıyan bir sayı. En yaygın olarak Hristiyanlıkta biliniyor ve İncil'in Yeni Ahit kısmında, özellikle Vahiy Kitabı'nda, "Canavarın Sayısı" olarak geçiyor. Bu bağlamda, genellikle kötülük, şeytan veya antikrist ile ilişkilendiriliyor. İşte daha detaylı açıklamalar...

Hristiyanlıkta: Vahiy Kitabı'nda (13:18) 666, canavarın sayısı olarak anılıyor ve şeytan veya antikrist ile özdeşleştiriliyor. Hristiyan teolojisinde, bu sayı dünya üzerinde büyük bir kötülüğü temsil eder.

Numeroloji: Numerolojide 666, bir denge ve uyum sayısı olarak da yorumlanır. Her sayı bir enerji veya frekans taşıdığı için, bazı numerologlar 666'yı denge ve uyumun bir ifadesi olarak görür.

Popüler Kültür: 666, genellikle korku filmleri, kitaplar ve diğer popüler medya formlarında şeytan veya kötülükle ilişkilendiriliyor. Bu kullanımlar genellikle dini kökenlerinden esinleniyor.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI SİNYALLERİ VERDİ

Ayrıca Athos Salome, 3. Dünya Savaşı'nın "acil gerçekliği" hakkında tahminlerde bulunarak, bunun yakında Çin ile Rusya arasında gerçekleşecek bir siber saldırı tarafından tetikleneceğini iddia etmişti.