Yaşayan Nostradamus yeni kehanetiyle herkesi korkuttu

Yaşayan Nostradamus yeni kehanetiyle herkesi korkuttu

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması ve İngiltere Kraliçesi'nin ölümü gibi önemli olayları önceden doğru bilen 37 yaşındaki Brezilyalı mistik Athos Salome, şimdi de uzaylılarla ilgili tartışmalara bir yenisini ekledi. Salome'nin uzaylılarla ilgili kehaneti korkuttu.

Athos Salome, uzaylıların 2028 yılına kadar keşfedileceğini iddia etti. Kehanetleriyle gündem olan Salome dünya düzenindeki değişimlere dikkat çekti.

thumbs-b-c-2912eced847fc72768e78236654420c4.jpg

İNGİLTERE KRALİÇESİ'NİN ÖLÜMÜNÜ BİLMİŞTİ

'Yaşayan Nostradamus' olarak bilinen ve dünya çapında ün kazanan Athos Salome, koronavirüs pandemisi, Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması ve İngiltere Kraliçesi'nin ölümü gibi önemli olayları doğru tahmin etmesiyle tanınıyor.

elon-musk.webp

athos-salome2.jpg

“2028 YILINA KADAR HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

Şimdi de 3. Dünya Savaşı'nın başlangıcına dair öngörülerinin ardından uzaylılarla ilgili bir kehanette bulundu.

1696510987-gas-kvas-com-p-kartinki-inoplanetyane-39.jpg

Ünlü kahine göre, uzaylıların varlığını 2028 yılına kadar kabul etmeye hazırlıklı olmalıyız. Salome, önümüzdeki yıllarda yaşanacak devrim niteliğindeki bilimsel gelişmelerin, yaşam ve insan uygarlığına dair anlayışımızı yeniden şekillendireceğini belirtti.

“GÖRÜLMEMİŞ YAŞAM FORMU ORTAYA ÇIKACAK”

Özellikle 2026-2028 yıllarına vurgu yapan Salome, "NASA ve Avrupa Uzay Ajansı (ESA) arasındaki iş birliği, çığır açıcı bir keşfe yol açacak. Daha önce görülmemiş bir yaşam formu ortaya çıkacak. Hükümetler ve dini kurumlar, bu yaşam formlarını incelemek ve onlarla ilgilenmekle ilgili ahlaki sorumluluklarla yüzleşmek zorunda kalacak" dedi.