Yaşlı adam kaybolan eşini sokaklarda arıyor

Yaşlı adam kaybolan eşini sokaklarda arıyor

Eskişehir'de 5 gün önce kaybolan 74 yaşındaki Naime Karslıoğlu'nun eşi Doğan Karslıoğlu, çaresizce sokaklarda dolaşıyor, kavurucu 40 derece sıcaklık altında kayıp eşini arıyor.

Eskişehir'de yaşayan 74 yaşındaki Naime Karslıoğlu, alzheimer ve şeker hastası olarak biliniyor. 1 Haziran Cumartesi günü saat 14.00 civarında eşi Doğan Karslıoğlu ile birlikte alışveriş yapmak için evden çıktı. Ancak Doğan Karslıoğlu, evden çıktıktan sonra cep telefonunu unuttuğunu fark ederek hemen geri döndü. Tekrar Atatürk Bulvarı'ndaki tramvay durağına geldiğinde eşinin kaybolduğunu fark etti ve hemen durumu polise bildirdi. Emniyet güçleri, kaybolan yaşlı kadını bulmak için çalışmalarına başladı.

“Görenler elinden tutarak polisi arasın” Naime Karslıoğlu'nun kayboluşunun üzerinden 5 gün geçmesine rağmen hala kendisinden haber alınamadı. Doğan Karslıoğlu, kayıp eşini bulmak için sokak sokak dolaştığını belirtti. Naime Karslıoğlu'nun elinden tutarak polise haber vermelerini isteyen Doğan Karslıoğlu, eşinin kayıp ilanını okurken duygusal anlar yaşadı.

“Cumartesi günü saat 14.00 civarında kayboldu. Üzerinde kırmızı elbise, mavi pijama ve normal siyah eşarp bulunuyordu. Naime alzheimer hastası olduğu için kaybolduğunun farkında değil. Daha önce bir kez kaybolmuş ve şehir hastanesinde bulunmuştuk. Ancak şimdi, kaybolduğu anda hemen polise haber verdim. Birçok kişi onu gördüğünü iddia etti ancak genellikle yanıltıcı bilgilerdi. Tabii ki üzgünüm, o benim her şeyimdi. Vatandaşlara seslenmek istiyorum, lütfen Allah rızası için, gördükleri anda elinden tutsunlar ve hemen polise haber versinler. Gecikmeden, hemen. Bu benim tek isteğim” dedi.