Yat partisi karakolda bitti. İki kardeşin hayatı kabusa döndü

Yat partisi karakolda bitti. İki kardeşin hayatı kabusa döndü

Dubai'de bir yat partisinde bulunan ABD'li ünlüler, içkilerine karıştırılan ilaçlar yüzünden büyük bir kabus yaşadı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin ünlü sosyal medya fenomenleri Joseph Lopez ve kardeşi Joshua Lopez, içerik üretmek amacıyla Ohio'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmişti. Rüya gibi başlayan yolculuk, sadece iki gün sonra kabusa dönüştü.

Kardeşler, 2 Haziran'da Bla Bla gece kulübünden ayrılırken Dubai'de gecenin tadını çıkarıyordu. Ancak, bir Uber sürücüsünün kendilerini başka bir partiye götürme teklifinde bulunması hayatlarını alt üst etti.

66a242fc5e5aabdd4880f7e0.webp

İÇKİLERİNE MADDE KOYDULAR

Partiye geldikten 20 dakika sonra eğlencenin sona ermesinin ardından, Joseph ve Joshua Lopez, bölgede bulunan kişiler tarafından faturalarını ödemeye zorlandılar. Gençler, bu durumu kabul etmek zorunda kaldılar. O sırada bir kadının kendilerine içki ikram ettiğini ve bu içkinin içinde uyuşturucu olduğunu belirttiler. İçki sonrası hiçbir şey hatırlamayan kardeşler, gözlerini açtıklarında bir polis arabasında olduklarını fark ettiler.

66a2429f5e5aabdd4880f7de.webp

DAVA SÜRECİ BOYUNCA HAPİSTE KALACAKLAR

Polisi de tanımayarak kaçırıldıklarını düşünen Joseph ve Joshua Lopez, ekipler tarafından tutuklandı. Yetkililer, kardeşlerin iki yıllık bir hapis cezası alabileceklerini ve Dubai'deki hukuki süreçlerin aylar sürebileceğini belirtti. Bu süre zarfında kardeşlerin hapiste kalacakları bildirildi.

66a242955e5aabdd4880f7dc.webp

Kardeşler, Dubai'de Uber şoförlerinin yabancı turistleri hedef alarak, para ödemelerine gerek kalmayacağını öne sürdükleri partilere götürdüklerini ve dolandırıldıklarını iddia etti. Fox News'e konuşan kardeşler, yaşadıkları sürecin zorluğunu dile getirirken "Sadece eve gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca, ABD medyası Joseph Lopez'in geçmişte Amerikan Hava Kuvvetleri'nde asker olduğunu da belirtti.