Yavaş ile İmamoğlu arasında soğuk savaş iddiası! Telefonu yüzüne kapattı

Yavaş ile İmamoğlu arasında soğuk savaş iddiası! Telefonu yüzüne kapattı

Gazeteci Altan Sancar, katıldığı bir programda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Türkiye'nin iki büyük belediyesinin başında bulunan CHP'li isimler Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasında zaman zaman gerginlik iddiaları gündeme geliyor. Bu kez, ikili arasında geçen bir telefon görüşmesinde istenmeyen olayların yaşandığı öne sürüldü.

Gazeteci Altan Sancar, TV100'de yayınlanan Özgür İfade adlı programda, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

02453.jpg

Sancar, "Mansur Bey, Ekrem Bey'i arayarak 'Sosyal medyada bazı hesaplar benimle ilgili olumsuz ifadeler kullanıyor, bu hesapları durdurun' diyor. Ekrem Bey ise 'Bu hesapların bizimle ilgisi yok' yanıtını veriyor. Mansur Bey bu cevaptan tatmin olmuyor ve telefonu kapatıyor" şeklinde konuştu.

gdfg.jpg

YAVAŞ TELEFONU YÜZÜNE KAPATTI

Altan Sancar, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Yerel seçim öncesi Mansur Bey Ekrem Beyi arıyor ‘Sosyal medyada bazı hesaplar var bana yönelik ifadeler kullanıyorlar bu hesapları durdurun’ diyor. Ekrem Bey ‘Bu hesapların bizimle ilgisi yok’ diyor. Fakat Mansur Bey bu cevaptan tatmin olmuyor ‘Durdurmanızı rica ediyorum’ gibi bir cümle kullanıp telefonu Mansur Yavaş'ın yüzüne kapatıyor."

64560770-1004.webp