Yeni doğan bebeğini poşete sarıp çöpe attı

Yeni doğan bebeğini poşete sarıp çöpe attı

Avcılar'da çöp koyteynırın yanında poşete konulmuş, yeni doğan bir bebek bulundu. Yapılan araştırmanın ardından annesi olduğu tespit edilen Fatma Ş. gözaltına alındı.

Avcılar'da bir çöp konteynırı yanında poşete konulmuş bir bebek bulundu. Yeni doğmuş olduğu tahmin edilen bebek, hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda bebeğin annesi olduğu belirlenen Fatma Ş. ise gözaltına alındı.

80246-4.jpg

Firuzköy Mahallesi'nde akşam saatlerinde Kadir Özdemir Caddesi'nde çöp atmaya giden bir kadın, çöp konteynırının yanında bir poşetten bebek sesi duydu.

80246-2.jpg

Poşeti açan kadın, içinde yeni doğmuş bir kız bebek olduğunu fark etti. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

80246-1.jpg

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan bebek, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bebeği bırakan kişilerin bulunması için ise çalışmalar devam ediyor.

80246-3.jpg

"BEBEĞİ POŞET İÇERİSİNE BAĞLAYIP BIRAKMIŞLAR"

Ceren Altuner, komşularının çöp atmaya gittiği sırada canlı bebeği fark ettiklerini ve duydukları sesler üzerine dışarı çıktıklarını belirterek, "Gelen görevliler bebeği temizlemek için bez istediler. Bebeği poşet içerisine bağlayıp bırakmışlardı. Kız, sağlık durumu iyiydi. Ambulansla Çam Sakura Hastanesi'ne kaldırıldı" dedi.

80246.jpg

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATAN ANNE GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından çalışma başlatan Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bebeğin annesinin Fatma Ş. olduğunu belirledi. Evlilik dışı ilişkiden hamile kaldığı iddia edilen Fatma Ş.'nin hamileliğini ailesinden gizlediği ve doğumdan sonra bebeği poşete koyarak çöp konteynırının yanına bıraktığı öğrenildi.

aw245795-01-poio.webp