Yeni Renault Duster Türkiye'de. İşte fiyatı ve donanım seçenekleri

Yeni Renault Duster Türkiye'de. İşte fiyatı ve donanım seçenekleri

Renault'un Türkiye'de üretilecek yeni nesil Duster modelinin fiyat listesi açıklandı.Yeni Renault Duster fiyat listesi ve donanımları nasıl? İşte detaylar...

"Türkiye'nin Duster'ı" olarak adlandırılan ve Türkiye'de üretilen yeni Renault Duster'ın fiyat listesi açıklandı. 2024 model yeni Renault Duster, LPG'li, hafif hibrit ve E-Tech Full Hibrit versiyonlarıyla satışa sunulacak. Fiyatlar, 1.249.000 TL'den başlamaktadır.

5.jpg

100 beygirlik Eco-G LPG'li versiyon sadece 6 ileri manuel şanzıman ve Evolution donanım seviyesiyle sunuluyor. Bu donanımda 7 inç dijital gösterge ekranı, 10.1 inç dokunmatik multimedya ekranı, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, manuel klima, LED ön farlar, deri direksiyon, kumaş koltuklar, otomatik farlar, yağmur sensörü, şerit takip asistanı, trafik işareti tanıma sistemi, sürücü ve ön yolcu yan ve perde hava yastıkları, ön çarpışma uyarı sistemi, acil fren destek sistemi ve güvenli mesafe uyarısı gibi standart özellikler bulunuyor.

yeni-renault-duster.jpg

Techno donanım seviyesinde ise otomatik klima, sis farları, modüler tavan barı, karartılmış arka camlar, kablosuz cep telefonu şarj ünitesi, eller serbest giriş ve çalıştırma, çift kademe bagaj, elektrikli ve ısıtmalı katlanabilir aynalar ve elektronik park freni gibi ekstra özellikler sunuluyor. Ayrıca, multiview kamera, kör nokta uyarı sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon ve yan ve ön park sensörleri gibi opsiyonel donanımlar da mevcut.

Eco-G motorlu versiyon, fabrika çıkışlı LPG'li olarak 100 beygir güç ve 170 Nm tork sunuyor. Bu model, 1 litre üç silindirli benzinli motor, 4x2 çekiş düzeni ve 6 ileri manuel şanzıman ile geliyor ve birleşik yakıt tüketimi 7,9 lt/100 km olarak belirtiliyor.

130 beygir güç ve 230 Nm tork sunan hafif hibrit versiyon ise 4x4 çekiş düzeniyle geliyor ancak otomatik şanzıman seçeneği bulunmuyor. Bu versiyonun birleşik yakıt tüketimi 6 lt/100 km, maksimum hızı 180 km/s ve 0-100 km/s hızlanması 11 saniye olarak ölçülüyor. Otomatik şanzımana sahip tek seçenek olan E-Tech Full Hybrid ise 145 beygir güç sunuyor.