Yeniden Refah’lı vekil Doğan Aydal'ın Bahçeli esprisi kahkahaya boğdu

Yeniden Refah’lı vekil Doğan Aydal'ın Bahçeli esprisi kahkahaya boğdu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal’ın Bahçeli esprisi, bayram ziyaretinin gündemine oturdu.

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Ankara'da siyasi parti temsilcilerinin karşılıklı bayram ziyaretleri devam etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Erkan Serbest, Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Merve Güner ve Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Aynur Yangaz'dan oluşan heyetle gelen misafirlerini ağırladı.

YRP, gün boyu birçok partinin heyetini misafir etti. Memleket Partisi, Zafer Partisi, Anavatan Partisi, Vatan Partisi, AK Parti, MHP, DEVA Partisi, Hür Dava Partisi, Milli Yol Partisi, Demokrat Parti ve Büyük Birlik Partisi heyetleri, YRP'yi ziyaret ederek bayramlaştı.

ekran-goruntusu-2024-06-17-145639.png

MHP'DEN ÖZEL ZİYARET

MHP heyeti, Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Başkan Başdanışmanı ve MYK üyesi Özgür Bayraktar ve MYK üyesi Emine Güven Öztürk'ten oluştu. MHP'li heyet, YRP'ye çiçek getirerek bayramlarını kutladı.

4.jpg

EVLİLİK ÜZERİNE ESPRİLİ DİYALOG

Doğan Aydal, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın selamını ileterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumunu sordu.

Aydal, Bahçeli hakkında, “Devlet Bey benim arkadaşımdır. Değerli bir insandır. Devleti seven bir insandır. Devlet Bey evlenseydi hanımı iyi bakardı, bakmamışlar...” esprisini yaptı.

MHP'li Durmaz ise, "Devlet Bey’e Allah sağlıklı ömürler versin, şu anda kendisi de hem sporunu yapmaya hem de bakımı da iyi. Evlilik meselesi kısmet" yanıtını verdi.

“HANIMI YÜZÜNDEN ÇÖKENLER DE VAR”

Aydal, “Ben espri olarak söyledim. Bir adam diri duruyorsa hanımı yüzündendir diyorlar ya, o da pek doğru değil. Hanımı yüzünden çökenler de var” şeklinde konuştu. MHP’li Durmaz da, "Şu an bir sıkıntı yok. Türkiye’nin yükünü omuzlarımıza alınca ister istemez zaman zaman yorulabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler