Yenilenen Seat Leon tanıtıldı: İşte özellikleri

Yenilenen Seat Leon tanıtıldı: İşte özellikleri

Seat, yenilenen Leon modelini tanıtarak, yeni motor ve teknoloji özellikleriyle donattı. İşte göz alıcı özellikleri...

Seat, Leon modelini yenileyerek giriş seviyesindeki 1.0 litre üç silindirli motor seçeneğini kaldırdı ve motor gamını dört silindirli benzinli TSI, hafif hibrit eTSI, dizel TDI ve şarj edilebilir hibrit eHybrid seçeneklerle genişletti. Giriş seviyesi olarak sunulan 1.5 TSI dört silindirli motor, 115 beygir güç ve 220 Nm tork üretirken 6 ileri manuel şanzımanla eşleştirildi.

gjgj.jpg

En üst seviyede yer alan eHybrid versiyonunda ise 1.5 TSI motora küçük bir elektromotor eşlik ediyor. Bu kombinasyon, 204 beygir maksimum güç sunarken, 19.7 kWsa'lık büyük batarya sayesinde saf elektrikli sürüş menzili 100 kilometreye kadar ulaşıyor.

Leon'un dışında tek değişiklik, opsiyonel olarak sunulan matrix LED farların grafiklerinde yaşanmış. İç mekanda ise yeni dijital kokpit dikkat çekiyor. Yeni 10.25 inç dijital gösterge paneline ev sahipliği yapan araçta, standart olarak 10.4 inç dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor ve 12.9 inçlik ekran opsiyonel olarak sunuluyor.

hjukuy.jpg

Her iki multimedya ekranında da dokunmatik klima kontrolleri bulunuyor ve orta konsola soğutma özelliğine sahip 15W kablosuz cep telefonu şarj ünitesi eklenmiş.

Yenilenen Seat Leon'un üretimi bu ay Barselona'daki Martorell fabrikasında başlayacak ancak fiyatlar henüz açıklanmadı.

222222222222.webp

İlgili Haberler