Yeşilçam'ın Bayan Bacak’ı Serpil Örümcer’den kötü haber geldi. Hayranları duyunca kahroldu

Yeşilçam'ın Bayan Bacak’ı Serpil Örümcer’den kötü haber geldi.  Hayranları duyunca kahroldu

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden ve "Bayan Bacak" lakabıyla tanınan ünlü oyuncu Serpil Örümcer’den hayranlarını üzen bir haber geldi.

Geçtiğimiz aylarda maddi sıkıntılar nedeniyle fotoğraflarını satışa çıkaran Örümcer, şimdi de Fatih’te tezgah açarak takı satmaya başladı. İzinsiz açtığı tezgah zabıta tarafından kaldırıldı.

1970'li yıllarda "Bayan Bacak" olarak ünlenen Serpil Örümcer, Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından biriydi. 1967 yılında güzellik yarışmasında finale kalan Örümcer, "Samanyolu" şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant ile yaptığı evlilikle sanat dünyasında yerini sağlamlaştırmıştı.

babbaa-dnz9.webp

HAYRANLARINI ÜZDÜ

Birkaç ay önce eski fotoğraflarını satışa çıkaran Serpil Örümcer, bu kez de Fatih’te tezgah açarak takı satmaya başladı. 72 yaşındaki Örümcer’in tezgahı, izinsiz olduğu gerekçesiyle zabıta tarafından kaldırıldı. Örümcer, yaşadığı zor günler nedeniyle isyan etti.

FOTOĞRAFLARINI SATIŞA ÇIKARMIŞTI

Serpil Örümcer, geçtiğimiz aylarda yayınladığı bir videoda, "Ben 70'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" demişti.

lalalaa-wl3h.webp

YARDIM GECESİ DÜZENLENMİŞTİ

Örümcer’in yardım çağrısının ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konuyla ilgilenmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerini görevlendirmişti. Sanatçının borçlarının ödenmesi için Nisan ayında bir yardım gecesi düzenlenmişti.

ssssssss-d8qd.webp

ARKA SOKAKLAR’DA KONUK OYUNCU OLMUŞTU

Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin ekibi de Serpil Örümcer’i 3 bölüm konuk oyuncu olarak ağırlamıştı.

yayyayaa-z9gg-cover.png