Yürüyüş yaptığı sırada üzerine yıldırım düştü. Baygın halde bulunan genç mucizevi şekilde hayatta kaldı

Yürüyüş yaptığı sırada üzerine yıldırım düştü. Baygın halde bulunan genç mucizevi şekilde hayatta kaldı

ABD’nin Utah eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki Jacob Johnson arkadaşlarıyla sahilde yürüyüş yaptığı sırada üzerine yıldırım düştü. Yıldırımın çapmasıyla bayılan Jacob Johnson, hastaneye kaldırıldı.

KSL TV'nin haberine göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Utah eyaletinde 18 yaşındaki Jacob Johnson yıldırım çarpması sonucu yürüyüş yaptığı sırada aniden bayıldı.

Yetkililer olay yerine geldiğinde Jacob Johnson’ın baygın halde buldular. Hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki genç mucizevi bir şekilde iyileşti. Genç çocuk yaşadığı o korku dolu anları anlattı.

640xauto.webp

BEKLEMEDİĞİ ANDA ÜZERİNE DÜŞTÜ

Şiddetli yağmur sırasında çamurlu bir yolda yürüdüklerini ve beklemediği bir anda yıldırımın üzerine düştüğünü ifade eden Johnson, "Yürümeye başladık ve yağmur oldukça sert yağmaya başladı. 'Bu biraz korkutucu' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Beyzbol sopasının kafamın içine doğru savrulduğunu hissettiğimi hatırlıyorum. Ve öne doğru uçtum ve bayıldım" dedi.

18917816-728xauto.webp

AZ ÖNCE ÖLDÜM MÜ?

Sersemleşmiş bir şekilde uyandığını söyleyen 18 yaşındaki gencin ilk sözü “Az önce öldüm mü?" oldu. Johnson, "Bu dünyada yapmam gereken daha çok şey olduğunu biliyordum ve o andan itibaren iyi olacağımı biliyordum" diye konuştu.

oo.jpg

BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİ

Salina Kanyonu'nda yürüyüş yapan Johnson ve 6 arkadaşı hastaneye kaldırıldı. Habere göre, ıslak zemin yıldırım için iletken görevi görerek çok sayıda gencin şoku hissetmesine neden oldu. 18 yaşındaki genç hafif bir beyin sarsıntısı geçirdi ve birkaç saat sonra taburcu edildi.

tt.jpg