6000 yılından geliyorum dedi: Gelecek hakkında o çarpıcı mesajı verdi

6000 yılından geliyorum dedi: Gelecek hakkında o çarpıcı mesajı verdi
6000 yılından geldiğini iddia eden bir "zaman yolcusu", sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla büyük ilgi çekti. Kendini gelecekten gelen biri olarak tanıtan bu kişi, modern şehir manzaralarını ve teknolojik cihazların gelecekteki tasarımlarını gösteren fotoğraflarını paylaşarak takipçilerini şaşırttı.

Son günlerde sosyal medyada "zaman yolcusu" olduğunu iddia eden gizemli bir kişi, dünyanın 6000 yılında nasıl görüneceğine dair şaşırtıcı iddialarda bulundu. Adını gizli tutan bu kişi, iddialarını desteklemek amacıyla 6000 yılında yaşadığını iddia ettiği bir şehrin fotoğraflarını paylaştı.

6000 BİN YILINDAN MESAJ GETİRDİ

Genç bir adam, 1990'lı yıllarda başlatılan ve insanları zaman yolculuğuna göndermeyi amaçlayan gizli bir programın parçası olduğunu iddia etti. Adam, 4000 yıl ileriye, 6000 yılına gittiğini ve gelecekteki dünyayı gördüğünü belirtti. Bu zamanda, tıp, hükümet ve teknolojideki ilerlemelerin bugünkü dünyayı ilkel kılacağını söyledi.

1-jyde-cover.webp

Zaman yolculuğu sırasında yaşadığı zorluklara değinen bu gizemli kişi, "Günümüzden dört bin yıl sonrasına gönderildim. Zaman yolculuğu sürecinde görsel materyaller ve diğer belgelerde bozulmalar olabilir. İddialarımın inanması zor olduğunu biliyorum. Amacım kimseyi kandırmak değil, insanlığın ve dünyanın geleceği hakkında bir mesaj vermek" dedi.

640xauto.webp

ARKADAŞINI GERİDE BIRAKMAK ZORUNDA KALMIŞ

Gelecekte bir arkadaşını geride bırakmak zorunda kaldığını anlatan zaman yolcusu, geri döndüğünde bu arkadaşını göremediğini belirtti. "Arkadaşımın iyi bir yerde olduğunu biliyorum. Gelecek bir bakıma ütopya gibi, ancak geri dönmeye çalıştığımızda bunu başaramadık. Sadece onu bir kez daha görmek istedim," şeklinde konuştu.

18719948-700x400.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar