Kızıl Goncalar’daki dizi aşkı gerçek oldu! Naim ile Nadire fena yakalandı

Kızıl Goncalar’daki  dizi aşkı gerçek oldu!  Naim ile Nadire fena yakalandı
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kızıl Goncalar dizisinde Naim ve Nadire rollerini üstlenen Mert Turak ile Cemre Melis Çınar'ın ilişkisi, kameralar önünde ortaya çıktı. İkili bu duruma nasıl tepki vereceklerini şaşırdı.

Dizideki karakterleriyle büyük beğeni toplayan Mert Turak ve Cemre Melis Çınar, gerçek hayatta da sevgili oldular.

kk-ufap.jpg

İkilinin birlikte görüntülendiği Cihangir'deki buluşmalarında, flaşlar patlayınca şaşkınlıklarını gizleyemeyen çift, aynı anda "Eyvah yakalandık!" diyerek durumu mizahi bir şekilde karşıladılar.

65d368609501d271.webp

KOVBOY ÇİZMELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Gazetecilerin sorularına, "Her şey oldu artık, en azından poz verelim ve güzel görünelim" diyerek yanıt veren çift, dikkatleri üzerlerine çeken detaylarla da konuşuldu. Turak'ın kovboy çizmeleri ve Çınar'ın burnuna taktığı piercing, gözleri üzerlerine çekti.

640xauto-003.webp

MERT TURAK KİMDİR

Mert Turak, 29 Mart 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Babası Malatyalı olan öğretmen ve annesi Makedonya kökenli bir vergi memuruydu.

Küçük yaşta teyzesinin yanına yerleşti ve ilk okul yıllarını İzmir'de geçirdi. İlkokul eğitimini Doğan Akad Meliha Akad İlkokulu'nda tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte Karşıyaka Bostanlı'ya taşındı. Ortaokul eğitimini İzmir Yeşilyurt'ta tamamladı ve liseye Vecdi Gönül Lisesi'nde başladı. Tiyatro kurslarına ilgi duymaya başladığı bu dönemde İzmir Kültür-Sen Amatör Tiyatro Topluluğu'nda aktif olarak yer aldı.

Lise yıllarında tiyatro kurslarına devam ederken, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Oyunları Bölümü'ne geçiş yaptı.

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Turak, aynı yıl İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda kadrosuz oyuncu olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde çeşitli tiyatro oyunlarında ve çocuk oyunlarında rol aldı. Eğitimi sırasında 2003 yılında Makedonya'nın Üsküp Şehri'nde düzenlenen Tiyatro Festivali'ne katıldı.

Turak, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nde İleri Oyunculuk Dalı'nda yüksek lisans yaptı.

EN BÜYÜK ÇIKIŞI MUCİZEYLE YAKALADI

2007 yılında "Şöhret Okulu" adlı dizide önemli isimlerle birlikte rol aldı. En büyük çıkışını 2015 yılında vizyona giren ve Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği "Mucize" adlı sinema filminde gerçekleştirdi. Filmin başrolünde Talat Bulut ile birlikte yer aldı ve performansıyla dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar