14 Mayıs’ı nokta atışı bilmişti! Erken seçim için tarih verdi

14 Mayıs’ı nokta atışı bilmişti! Erken seçim için tarih verdi

14 Mayıs seçimlerini nokta atışı bilen ünlü astrolog Dinçer Güner, erken seçim için tarih verdi.

Erken seçim için tarih verdi

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti olarak çıkmasının ardından AKP, siyasette normalleşme sürecine girmiş, değişim mottosuyla yola devam etme kararı almıştı.

Ankara kulislerinde erken seçim tarihleri konuşulmaya başlanmışken, parti liderleri öngördükleri tarihleri tek tek açıklamıştı.

ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: KASIM 2025’E KADAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim tartışmalarıyla ilgili "Kasım 2025'e kadar alınacak bir erken seçim kararına destek veririz, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görev süresinin iki buçuk yılını doldurmasının ardından yapılacak bir erken seçimi kabul etmeyiz" demişti.

Picture background

ERBAKAN “2025'İN SONBAHARINDA” DEMİŞTİ

Özel’in ardından bir açıklamada Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan’dan gelmişti. Erbakan “2026 yılının ilkbaharında veya 2025'in sonbaharında bir erken seçim olabilir. Bir, bir buçuk sene içerisinde bir erken seçimde bir değişim olmasının Türkiye'nin faydasına olacaktır. Milletin de beklentisi bu yönde” ifadelerini kullanmıştı.

Ömür Çelikdönmez - Ay tutulmasının Cumhurbaşkanlığı seçimine etkisi!

"2025 MART-MAYIS"

Parti liderlerinin ardından ünlü astrolog Dinçer Güner’den de bir tarih geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Güner, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Yapılacak erken seçimde Cumhuriyetin kurucu ayarlarına geri döneceğiz" açıklamasının yer aldığı paylaşımı alıntıladı.

Güner, bu paylaşımına "2025 Mart-Mayıs" notunu düştü. Güner, 14 Mayıs seçimlerinde Erdoğan’ın ittifakları sayesinde oy alabileceği söylemişti.

İlgili Haberler