Ümit Özdağ’dan Menzil itirafı! Yenidoğan çetesinin gizli bağını ifşaladı

Ümit Özdağ’dan Menzil itirafı! Yenidoğan çetesinin gizli bağını ifşaladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Yenidoğan Çetesi’nin Menzil bağını canlı yayında açıkladı.

Yenidoğan çetesinin gizli bağını ifşaladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, SÖZCÜ TV'de İpek Özbey'in konuğu oldu. Özdağ, Yenidoğan Çetesi skandalına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

‘Yenidoğan Çetesi’ skandalının ardından Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na istifa çağrısı yapan Özdağ “X'te dün akşam, 'Sağlık Bakanı istifa' diye bir kampanya başlattık. Bunun üzerine Sağlık Bakanı, WhatsApp'tan bana ulaştı. Soruşturmayla ilgili bir belge yolladı. 'Neden istifamı istiyorsunuz? Soruşturmayı ben açtım' dedi. 'Aslında haklısınız. Enerji Bakanı'nın istifasını istememiz lazımdı” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı ile arasında geçen diyaloğu aktaran Özdağ, bu duruma “Şaka gibi” diyerek tepki gösterdi.

rerert.png

“MENZİL TARİKATI DA SUÇLU”

Özdağ, skandala ilişkin bir başka açıklamasında da Menzil tarikatına dikkat çekti. Özdağ “Bu işte suçlu olanlardan biri de Menzil Tarikatı’dır. Neden? 2002’den beri Menzil kontrol ediyor sağlık bakanlığını!” dedi.

eewewe.png

“KİM BU SİYASİ SORUMLU?”

Özdağ, şöyle tepkisine devam etti: Öyle bir çete ki bu, rezil ötesi. Annelerin, babaların yazdıklarını okuyorsunuz, çıldırmamak işten değil. Bütün bunlar olurken bir sorumlu olması lazım, bir siyasi sorumlu. Kim bu siyasi sorumlu? Dışişleri Bakanı değil, İçişleri Bakanı değil, Adalet Bakanı değil, Enerji Bakanı değil. Kim kardeşim? Sağlık Bakanı. Bundan önceki de sorumlu. Çünkü, bu yeni başlamış bir şey değil.

İlgili Haberler