72 kilo birden verdi. Ünlü ismi görenler tanıyamadı

72 kilo birden verdi.  Ünlü ismi görenler tanıyamadı

Ekranların başarılı oyuncularından Esin Gündoğdu, iki yılda 72 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü. Gündoğdu'nun dans şovu sosyal medyada viral oldu.

"Aşk Yeniden", "Yeni Gelin", "Avrupa Yakası" ve "Vermem Seni Ellere" gibi popüler yapımlarda rol alan Gündoğdu'nun dans şovu sosyal medyada viral oldu.

hh.jpg

SON HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI

İki yılda 72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun son halini görenler tanıyamadı. Özellikle "Aşk Yeniden" dizisindeki Ayfer karakteriyle büyük beğeni toplayan Gündoğdu, diyet ve mide küçültme ameliyatı ile bu süreci tamamladı.

Yeni görünümünü sosyal medya hesabında sık sık paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

.jpg

KENDİMİ ÇOK RAHATLAMIŞ HİSSEDİYORUM

Kilo verme sürecinin ardından, "Kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Salondan odaya gidemiyordum, basamak çıkamıyordum. Şu anda kendimi çok rahatlamış hissediyorum" diyen Gündoğdu, her paylaşımıyla beğeni topluyor.

-001.jpg

ŞOVUYLA İZLEYENLERİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI

Bu kez dans şovuyla gündeme gelen Gündoğdu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Son hali ve enerjik dansı izleyenleri kendine hayran bıraktı.

oo-001.jpg

yhy-001.jpg

ESİN GÜNDOĞDU KİMDİR

Esin Gündoğdu, 1 Ocak 1977'de Ankara'da doğdu. Oyunculuk kariyerine Virgül Tiyatrosu'nda adım atan Gündoğdu, yıllar boyunca çeşitli tiyatro oyunlarında sahne aldı. Televizyon kariyerine ise "Avrupa Yakası" dizisi ile başladı. Ardından "Baba Oluyorum", "Olacak O Kadar" ve "Merhaba Hayat" gibi program ve dizilerde de rol aldı. Özellikle, "Aşk Yeniden" dizisinde canlandırdığı Ayfer karakteri ile büyük beğeni topladı. Sinema dünyasına "Recep İvedik 2" filmi ile giriş yapan Gündoğdu, 2013 yılında "Eskici Bit Pazarı" reklam filminde de yer aldı. Ayrıca kısa film kariyerinde "Çanta" adlı yapımda da boy gösterdi.

İlgili Haberler