Adada ilişki yaşadıkları konuşulmuştu. Nefise cinsel yönelimini açıkladı

Adada ilişki yaşadıkları konuşulmuştu. Nefise cinsel yönelimini açıkladı

Survivor All Star'da 2. olan Nefise Karatay, özel hayatı hakkında merak edilenlere yanıt verdi. Yarışma boyunca Berna’yla yakıştırılan ve editlere konu olan Nefise, Pınar Kerimoğlu'nun programında cinsel yönelimi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun konuğu olan Survivor All Star yarışmasının finalisti Nefise Karatay hakkında merak edilenleri tek tek açıkladı.

640xauto-002.webp

Yarışmada rakip takımda yer alan Berna'yla yakın arkadaş olan Nefise için sosyal medyada "aşk mı yaşıyorlar" yakıştırmaları yapılmıştı. İkili için yapılan klipler de çok konuşulmuştu.

Pınar Kerimoğlu’nun programına katılan Nefise, bu haberlerin kendisine hatırlatılması üzerine cinsel yönelimi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

18897395-728xauto.webp

Survivor yarışmacısı Nefise, cinsel yönelimiyle ilgili şunları dile getirdi:

"Benim cinsel yönelimim kesinlikle erkeklerle olan ilişki üzerine. Adadan döndükten sonra Berna ile ilgili yapılan çirkin yorumları ve sosyal medya kliplerini görünce şaşırdım. Şoklar içindeydim, böyle bir şeyi hiç düşünmedim. Cinsel tercihim erkeklerdir, eşcinsel değilim." Nefise Karatay, "Bence bu durum yanlış yansıtıldı, belki erkeksi durduğumuz için böyle yorumlar yapıldı. Ailem de bu durum karşısında şaşkın ve üzgünler tabii ki. Bu tür iddiaları güldüm ama aynı zamanda ne alaka dedim. Gerçekten böyle bir şey olamaz" şeklinde konuştu.

yu.jpg

“BU ÇOCUĞA TUTULDUM”

Survivor Yunanistan programında yarışmacı olan Fanis'e adeta aşkını ilan eden Nefise, "Finale gidemeyebilirim ama aşkımı haykıra haykıra Yunanistan'a gideceğim. Bu çocuğa tutuldum, Fanis ile aşk yaşamanın büyüsüne kapıldım, harika bir duygu" dedi.

İlgili Haberler