Müge Anlı 'taş altında kalırım laf altında kalmam' dedi sert konuştu. Bakan Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını eleştirmişti.

Müge Anlı 'taş altında kalırım laf altında kalmam' dedi sert konuştu. Bakan Yerlikaya gündüz kuşağı programlarını eleştirmişti.

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya cinayet, aldatma, şiddet ve dolandırıcılık gibi hassas konuların ele alındığı gündüz kuşağı programlarına tepki göstermişti. Anlı, bugünkü yayınında Yerlikaya'ya sert yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Türkiye'deki gündüz kuşağı programları hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlaması, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

640xauto-001.webp

“BU TÜR YAYINLARDAN HOŞLANMIYORUM”

Yerlikaya, "Üzgünüm ama bu tür yayınlardan hoşlanmıyorum. Etik değerlerden sapmaların olduğu bu yayınlarda her şeyin herkesin önünde konuşulmasının ne anlamı var ki? Bu durumun basın özgürlüğüyle ne alakası var?" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

s-d7a2fb1dcd359faeef1da10ad2cc369313042d5d.webp

“O TÜR YAYINLARI BEN KABÜL ETMİYORUM”

Yerlikaya sözlerinin devamında ise "Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi. Bizim adımıza kararları mahkemelerimiz veriyor. TV'lerdeki o tür yayınları ben kabul etmiyorum, onlar, değer sapması" diye belirtmişti.

s-f5aabc394ee9d4c872efc2903d75a893121a544d.webp

VATANDAŞIN NE DÜŞÜNDÜĞÜNE KULAK VERSİNLER

Müge Anlı bugünkü yayınlanan programında İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya yanıt verdi. Anlı, “Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söylene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler" dedi.

s-72203f7ca64e26d1507312cce45f434644305110.webp

Gündüz kuşağı programları, zaman zaman Türkiye'nin gündemini belirleyerek tartışmaların odağına yerleşiyor. Bu programlar, bazı kesimlerce eleştirilirken, bazı kesimlerce de destekleniyor. Son eleştiriyi ise İçişleri Bakanı Yerlikaya dile getirdi.

MÜGE ANLI'DAN YANIT GECİKMEDİ

Bugünkü programında isim vermeden konuşan Müge Anlı, "Bu konularla ilgilenen yetkililer, televizyon programlarını eleştirmek yerine vatandaşların işleyişle ilgili ne düşündüğüne kulak versinler" dedi. Anlı, şahsına yönelik olmayan eleştirilere cevap vermediğini belirterek "Taş altında kalırım, laf altında kalmam" diye ekledi.

iui.jpg

İlgili Haberler