Adnan Oktar’dan sur cinayeti sonrası özel istek! Devlet bana izin verirse…

Adnan Oktar’dan sur cinayeti sonrası özel istek!  Devlet bana izin verirse…

Organize suç örgütü lideri Adnan Oktar, sur cinayeti sonrasında iktidardan yeni bir istekte bulundu. İşte Oktar’ın dikkat çeken talebi!

Devlet bana izin verirse…

Organize suç örgütü lideri Adnan Oktar, sosyal medya ve avukatlar üzerinden oluşturduğu yeniden yapılanma davasında hakim karşısına çıktı.

Duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan Adnan Oktar, dikkat çeken bir savunma yaptı.

“GASP YOK, TEHDİT YOK, ŞANTAJ YOK”

Hakkındaki cinsel istismar iddialarının asılsız olduğunu savunan Oktar “Masum genç kızlar, kendi aralarında bağlantı içindeler. Hepsi birbirini seviyor. 'Neden bir aradasınız?' diyorlar. Gasp yok, tehdit yok, şantaj yok. Bunu siz de biliyorsunuz. Benim arkadaşlarım hiçbir suç işlemedi" dedi.

Resim

“TAKDİR MAHKEMENİNDİR”

“Duruşma salonuna gelerek savunma yapmak istiyorum” diyen Oktar şöyle devam etti: Yüzümü görmüyorsunuz ve samimiyetime inanmıyorsunuz. Konuşmalarımın bir kısmı cımbızla alınıyor. Yine de takdir mahkemenindir. Ön yargıya gerek yok. Ben vatanını, milletini, Türkiye Cumhuriyeti’ni seven bir insanım.

“Devlet bana görev verirse şu an süren savaşları durdurabilirim” diye konuşan Oktar’ın “Kadına karşı nefreti ortadan kaldırabilirim. Türkiye’yi bayram havasına sokabilirim” ifadesi dikkat çekti.

Mahkeme, Adnan Oktar’ın yeni duruşmada fiziken mahkeme salonunda bulundurulması talebini kabul ederek, Van Cezaevi’ne müzekkere yazılmasına karar verdi. Bir sonraki duruşma 6 Aralık saat 10.00’a ertelendi.

İlgili Haberler