AKP'nin ortağı HÜDA PAR'dan skandal Atatürk çıkışı

AKP'nin ortağı HÜDA PAR'dan skandal Atatürk çıkışı

Sosyal medya hesabından Kızılcık Şerbeti dizisindeki Atatürk sahnesini paylaşan HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er tepki çeken bir açıklama yaptı.

HÜDA PAR'ın Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Atatürk portresi sahnesine ilişkin skandal bir açıklama yaptı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Holding'teki ofisini düzenleyen Kıvılcım'ın Atatürk portresi koyması bir şirket çalışanı tarafından "aksesuar" olarak adlandırılırken Kıvılcım'ın yanıtı sosyal medyada gündem oldu

Kıvılcım ise çalışana, "Aksesuar değil o. Siz adını söylemekten imtina mı ediyorsunuz anlayamadım ama bu bir Atatürk portresi. Ben buraya geçici geldim bir süre sonra çalışıp gideceğim ama o hep burada kalacak. Alışsanız iyi olur" demişti.

gncnmvgxyaakl9c.jpg

"ATATÜRK'Ü SEVMİYORUZ"

AKP listelerinden Meclis’e girmeyi başaran HÜDA PAR’ın Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, dizi sahnesini sosyal medya hesabından paylaşarak tartışma yaratan bir açıklamada bulundu.

Paylaşımında sevmediğini belirten Er, "1 dakika 10 saniyede Türkiye tarihini özetlemişler. Dindar profili temsil eden karakterin ağız dolusu diyemediğini biz söyleyelim: Evet, sevmiyoruz. Sevmek zorunda mıyız? Siz de buna alışsanız iyi olur. Despotizminizden ve faşizanlığınızdan bıktık" ifadelerine yer verdi.

hamdullah-er.jpg

İlgili Haberler