Menzil’de tasarruf dönemi: Müridleri şeyhi dinlemedi

Menzil’de tasarruf dönemi: Müridleri şeyhi dinlemedi

Lüks yaşantıları ile sık sık gündeme gelen Menzil Cemaati'nden bu kez ilginç görüntüler geldi. Tarikat liderinin dağıtılan ikramlardan avuç avuç alanlara tepki gösterirken, müridlerinin uyarıya aldırış etmediği görüldü.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Menzil Cemaati'nin lideri, dağıtılan ikramlardan avuç avuç alanları görünce tepki gösterdi. Ancak çevredeki kişilerin, şeyhin uyarılarına aldırış etmediği ve daha fazla almak istediği görüldü.

Türkiye'nin en büyük dini tarikatlarından biri olan Menzil Cemaati'nin lideri ve yanındaki kalabalık, bir masanın üzerindeki ikramları almaya başladı. Dağıtılan ikramlardan bazı kişilerin birer tane almak yerine avuç avuç aldığı ve ceplerine doldurduğu fark edildi.

mensil.jpg

“BAŞKASININ HAKKINA GİRMİŞ OLUYORSUNUZ”

Durumu fark eden Menzil şeyhi, etrafındakilere uyarılarda bulunarak, "1 tane alıyorsunuz, fazla yok. Yetmez kimseye. 1 tane alın, 2 tane alırsanız olmaz. Başkasının hakkına girmiş oluyorsunuz" dedi.

mensil4.jpg

KİMSE ALDIRIŞ ETMEDİ

Ancak çevredeki kişiler, uyarılara rağmen daha fazla almaya çalıştılar. Bunun üzerine Menzil şeyhi, "Hadi biz çekilelim" diyerek bulunduğu yerden ayrıldı. Öte yamdamk bu anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı ve görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

İlgili Haberler