Ankara’da aile katliamı yapan komiser yardımcısının intihar notu ortaya çıktı

Ankara’da aile katliamı yapan komiser yardımcısının intihar notu ortaya çıktı

Ankara’da eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden komiser yardımcısının laptopunda ortaya çıkan detay yürek yaktı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 33 yaşındaki Komiser Yardımcısı Veysel Öztürk izinli olarak Ankara Keçiören’de 19 Mayıs Mahallesi Çevik Sokak'taki evine geldi.

EŞİNİ, İKİ ÇOCUĞUNU VURUP İNTİHAR ETTİ

Öztürk, bilinmeyen bir nedenle eşi Hasret Öztürk ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Öztürk, beylik tabancasıyla eşi Hasret ve çocukları Mustafa ile Nisa Nur'a ateş ettikten sonra aynı silahla kendini vurdu.

Komiser yardımcısı ailesini öldürdükten sonra intihar etti! - Bursa Hayat Gazetesi

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde Veysel Öztürk, eşi Hasret ve oğlu Mustafa'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nisa Nur Öztürk de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eşi ve 2 çocuğunu öldüren komiser yardımcısı intihar etti – Orduda Haber

İNTİHAR NOTUNDA ACI DETAY: EKONOMİK SIKINTI!

Olay yerinde yapılan incelemeler sırasında, Veysel Öztürk'e ait yanmış bir laptop ve bir intihar notu bulundu.

İntihar notunda, Öztürk'ün yaşadığı ekonomik sorunlardan bahsettiği öğrenildi. Laptop ve not, detaylı inceleme için emniyete götürüldü.

Komiser yardımcısı, eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti - Haberler

“BOŞANMA AŞAMASINDALARDI”

Yan apartmanda oturan komşu Gülşen Akdemir, olaya ilişkin “Eşiyle boşanma aşamasında olduklarını duymuştuk. Silahına susturucu takmış. Burada 10 senedir komşumuzdu. Daha önce hiç kavgalarını görmemiştik” dedi.

Komiser Yardımcısı Veysel Öztürk'ün geçen yıl Temmuz ayında Özel Harekat Daire Başkanlığı'ndan Hatay Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne tayin edildiği, öğrenildi.

İlgili Haberler