Sokaktakilerle tartıştı balkonda vuruldu

Sokaktakilerle tartıştı balkonda vuruldu

Evinin balkonunda sokaktaki kişilerle tartışma yaşayan şahıs vuruldu. Ağır yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Tedavisi devam ediyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, evinin balkonunda sokaktaki kişilerle yaşanan tartışma sonucunda tabancayla vurulan bir vatandaş ağır yaralandı.

Olayda yaralanan şahsı veya şahısları yakalamak için polis tarafından çalışmalar başlatıldı.

Olay, Fuat Edip Baksı Mahallesi 1629/4 Sokak'ta gece saatlerinde meydana geldi. Evinden balkona çıkan Orhan Ö., sokaktan geçen kişilerle bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancayla ateş açıldı. Orhan Ö.'ye isabet eden kurşunlar sonucu ağır yaralanan üç çocuk babası olan vatandaş, acilen Bayraklı Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Orhan Ö., hastanede yoğun bakımda tedavi altına alındı. Sağlık durumuyla ilgili hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi. Olayın ardından polis ekipleri, şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameraları incelenerek olayın tüm detaylarıyla aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

İlgili Haberler