Arnavutköy’de polisin GBT kontrolünde silahlar çekildi: 1 ölü 1 ağır yaralı

Arnavutköy’de polisin GBT kontrolünde silahlar çekildi: 1 ölü 1 ağır yaralı

Arnavutköy'de polis ekipleri metruk bir binanın etrafında kontrol yaptığı esnada araç içinde yer alan 2 kişi silah çekti. Silahı fark eden polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıkarken çatışmada şüphelilerden 1'i hayatını kaybetti, diğeri ağır bir şekilde yaralandı.

Olay, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak'ta oldu. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri Kavakdibi Sokağı üzerinde yer alan metruk binayı uyuşturucu madde kullanımıyla alakalı kontrole gitti. Bina çevresinde çalışma yapan ekipler vatandaştan gelen beyan üzerine yabancı araçlar üzerinde kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu esnada sokakta araç içinde yer alan 2 şüpheli polisi görünce silah çekerek kaçmak istedi. Polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma yaşandı.

aw207369-01.jpg

Çıkan çatışmada ekipler şüpheli Hakan Ç. ve Erhan K.'yı etkisiz bir duruma getirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerince yaralanan 2 şüpheli hastaneye götürüldü. Erhan K. adlı şüphelinin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Bacak ve karın boşluğundan ağır bir şekilde yaralanan Hakan Ç. isimli şahsın ise tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları devam ederken şüphelilerin çok sayıda çeşitli suçlardan kaydının olduğu ortaya çıktı.

aw207369-06.jpg

İlgili Haberler