Yine kurye yine bıçaklı saldırı! Yol verme kavgası kamerada

Yine kurye yine bıçaklı saldırı! Yol verme kavgası kamerada

Balıkesir'de motokurye olan Ata Emre'nin öldürülmesinin ardından bu sefer İstanbul'da bir kurye bıçaklı saldırıya uğradı.

Olay, dün akşam vakitlerinde Mehterçeşme Mahallesi Hacı Bayram Veli Caddesi'nde oldu. İddiaya göre, motokurye M.Ş. ile seyir halinde olan otomobilin sürücüsü S.S. arasında 'yol verme' sebebiyle tartışma çıktı. Kısa bir sürede büyüyen tartışma tarafların sokak ortasında birbirine tekme ve yumruklarla saldırmasıyla sürdü. Kavgada otomobil sürücüsü S.S., motokurye M.Ş.'yi bıçaklayarak yaraladı. Çevredekilerin İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.

55527.jpg

SALDIRGAN HEMEN YAKALANDI

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, yaralı M.Ş. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri yaptığı incelemeden sonra S.S.'yi olay yerinde kullandığı bıçak ile yakalayarak hemen gözaltına aldı. S.S. polis merkezindeki işlemlerinin sonrasında 'Kasten yaralama' suçundan adliyeye götürülürken, hastaneye kaldırılan M.Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kavga anı ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

55527-2.jpg

55527-1.jpg

İlgili Haberler