Ayşe Ateş görüşmenin bilinmeyen detayını açıkladı! Erdoğan ne talimatı verdi?

Ayşe Ateş görüşmenin bilinmeyen detayını açıkladı! Erdoğan ne talimatı verdi?

Suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne talimat verdiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü.

Görüşmede Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile kızları Bengisu ve Banuçiçek Ateş de yer aldı. Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

aw225398-01.jpg

Ateş, aylardır beklenen görüşmenin detaylarını bugün sosyal medya hesabından tek tek anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ne için talimat verdi? Ateş, Erdoğan’a ne hediye etti? İşte detaylar...

ERDOĞAN, BAKAN TUNÇ’A TALİMAT VERDİ

Eşi Sinan Ateş’e ve kendisine atılan iftiraları tek tek anlattığını belirten Ateş “Cumhurbaşkanımız, sayın Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a konuyla ilgilenilmesi, bu kişiler hakkında işlem yapılması için ivedilikle harekete geçilmesi talimatı verdi” dedi.

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan üç kişi tutuklandı | Ankara Haberleri

“YALNIZCA ADALET!”

“Mücadelemizin ne ortasındayız ne de sonunda. Mücadelemiz yeni başladı” diyen Ateş “Eskisinden daha gür bir sesle “Adalet! Adalet!” diye haykıracağız. İşlediği cinayeti karartabileceği gafletine düşen her kim varsa hukuk kitaplarını sayfa sayfa yedirecek, bu ülkenin mahpushanelerini köşe bucak gezdireceğiz” diyerek mesaj verdi.

Sinan Ateş suikastında 3 kişi tutuklandı - Tr724

NE HEDİYE ETTİ?

Ateş, “Sayın Cumhurbaşkanı’mıza içinde üç adet ok bulunan bir sadak ile Necip Fazıl Kısakürek’in “Tarih Boyunca Büyük Mazlumlar” isimli kitabını hediye ettim” dedi.

ekran-goruntusu-2024-06-12-133029.png

İlgili Haberler