Bahçeli’nin Öcalan çağrısını eleştirmişti! MHP’li isim görevden alındı! Tıpkı babası gibi

Bahçeli’nin Öcalan çağrısını eleştirmişti! MHP’li isim görevden alındı! Tıpkı babası gibi

Bahçeli’nin Öcalan çağrısını eleştiren MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, görevden alındı. Güngör, babasının kaderini yaşadı. İşte o detay!

MHP’li isim görevden alındı! Tıpkı babası gibi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teröristbaşı Abdullah Öcalan'a yönelik çağrısı siyaset gündeminin bir numaralı tartışma konusu olmuşken, MHP’den flaş bir hamle daha geldi.

MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, Bahçeli’nin Öcalan çağrısını eleştirdiği gerekçesiyle görevden alındığını duyurdu.

Bahçeli'nin "Öcalan" çağrısını eleştiren MHP'li Güngör'ün görevine son verildi; "Bundan 24 yıl önce babama uygulanan yöntem bana da yapıldı; şerefle kabul ediyorum"

Güngör, “Az önce Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki görevime son verildiği tarafıma tebliğ edilmiştir” dedi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Güngör, şu ifadeleri kullandı:

Bundan 24 sene önce Türk Milleti’nin sesi olan rahmetli babama uygulanan yöntem, tarafım için de söz konusu olmuştur.

Bebek katiline umut hakkı vermeyi taahhüt edip, Yüce Meclisimizde konuşmasını teklif edebilenler, bunu alkışlayabilenler, bir Türk Milliyetçisi’nin söylenmesi gerekeni söylemesinden rahatsız olmuşlardır.

Bebek katilinin Gazi Meclisimizi kirletemeyeceğini söylemenin bedelini, Ali Güngör’ün oğlu olmanın verdiği gurur ve aziz Türk Milleti'nin bir evladı olarak şerefle kabul ediyorum.

Ülkücülük ise Başbuğ’dan ve nice şehitten bize mirastır. Milletimizi ve Ülkümüzü, geçmişimiz ve geleceğimiz için tek kişi kalıncaya kadar müdafaa etmeye devam edeceğiz.

MHP'li Oğuzhan Güngör, görevden alındığını duyurdu

BABASI DA ÖCALAN TEPKİSİ İÇİN MHP’DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Güngör’ün babası MHP eski İçel Milletvekili Ali Güngör’ün de yıllar önce partiden ihraç edilme nedeni dikkat çekti. Ali Güngör, Öcalan’ın idamının ve af tartışmalarının yaşandığı günlerde Bahçeli’nin yüzüne yaptığı konuşmanın ardından partiden ihraç edilmişti.

MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, Bahçeli’ye şu tepkiyi göstermişti: Bebekleri katleden yenidoğan çetesine nazire yaparcasına en büyük bebek katilinin Gazi Meclisimizde muhatap alınmasını izleyecek kadar çaresiz de cesaretsiz de değiliz! Biz bu davanın sahipleri buna izin vermeyiz.

Eski Milletvekili Ali Güngör: 'Bahçeli Türk Milletinden Özür Dilemeli' - Son Dakika

İlgili Haberler