Barış Alper’i yerden yere vurdu. Önce paylaştı dakikalar sonra sildi

Barış Alper’i yerden yere vurdu. Önce paylaştı dakikalar sonra sildi

Türkiye’nin heyecandan ekrana kitlendiği Türkiye-Hollanda maçı sonrası Barış Alper Yılmaz’da küfreden eski il müdürü tepki topladı.

A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile yaptığı çeyrek mücadelenin hüsranla sonuçlanmasının ardından oyuncu Barış Alper’e küfreden eski il müdürü görevden alındı.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Takımın elenmesinde en büyük sorumluluk teknik direktör Montella’ya yüklendi. Montella’nın, takım 2-1 geriye düşene kadar oyuncu değişikliği yapmaması büyük eleştirilere neden oldu.

Virgil Van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz sözleri: "Ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Montella'yı eleştirenlerden biri de Hatay eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek oldu. Maç sırasında tepki çeken bir paylaşım yapan Gevrek, paylaşımı daha sonra sildi.

Virgil van Dijk: Barış Alper Yılmaz, ele avuca sığmaz şekilde koşuyor

“BARIŞ ALPER ***** BELANI”

Montella'nın Barış Alper Yılmaz kararına sinirlenen Gevrek, sosyal medya üzerinden “Montella 90 dakika boyunca yürüyen, mücadele etmeyen Barış Alper'i oyunda tutma nedenin nedir? Bütün çocuklarımız ölümüne mücadele ederken, Barış Alper Yılmaz .... belanı .....” ifadelerini kullandı.

Screenshot_4

GÖREVİ 2 MAYIS’TA BİTMİŞTİ

Skandal olayın ardından açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gevrek’in 2 Mayıs 2024 tarihinde görevinin bittiği vurguladı.

Murat Gevrek kimdir? - Haber Muhtarı

SORUŞTURMA AÇILDI

Gevrek hakkında soruşturma başlatılırken, bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi: Bazı basın yayın organlarında yer alan ‘Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün sosyal medya paylaşımları’ üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. A Milli Futbol Takımımızın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde Hollanda ile oynadığı maçın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Gevrek’in, 02.05.2024 tarihinde Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevi sona ermiştir. Kendisi hakkında açıklamaları nedeniyle soruşturma açılmıştır.