MHP Lideri Devlet Bahçeli açıkladı! DEM'li vekillerle neden tokalaştı

MHP Lideri Devlet Bahçeli açıkladı! DEM'li vekillerle neden tokalaştı

MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu dönem açılışında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, DEM'li vekillerle tokalaşmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu: "Gerginlik yaratmanın bir anlamdı yoktur."

MHP Lideri Devlet Bahçeli açıkladı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da partisinin "Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu.

MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

ETRAFIMIZDA ATEŞ ÇEMBERİ VAR

1 Ekim günü TBMM açılmıştır. Orada sayın Cumhurbaşkanımız anlamlı, Meclis'in tarihsel vurgusunu dillendirerek gazilik vasfını ve bakış açısını değerlendirerek değerli bir konuşma yapmıştır.

Son bölümde TBMM'de dayanışmanın, huzurunun akıllı bir çalışmanın davetini de sunmuştur. Bu davetten sonra MHP'nin genel başkanı olarak Cumhur İttifakı ve Türk milletinin cumhurbaşkanının çağrısına adım atmak bana düşen bir görevdir.

"TÜRKİYE PARTİSİ OLMANIN İŞARETİ OLARAK GÖRÜLMELİDİR"

MHP bir adım atmazsa diğerlerinden bir şey beklemek doğru olmaz. Onun için fikirlerini kabul etmediğim, 40 yıldan bu yana Türkiye'nin birçok konusunda PKK'nın terör örgütü uzantısı şeklinde ifadede bulunanların yanında gitmek suretiyle ellerini sıkmam bu çağrıya dayalı bir kaynaştırıcı, birleştirici, Türkiye partisi olmanın işareti olarak görülmedir. Buradan başka bir anlam çıkarmak doğru değildir. Eş başkanı olan bir zaatında annesinin vefatını orada taziye olarak sunmak da bir insanlık görevidir.

“KAOSA ALET OLMANIN DA GEREĞİ YOK”

Kaosa krize alet olmanın da gereği yoktur. Bu tartışmalara katkı sağlayan hala tv'lerde MHP düşmanlığıyla devam eden Halk Partisi'ni kınıyorum. Televizyonlarını da kınıyorum. Türkiye'nin etrafında ateş çemberi var, ateşi kızdırmasınlar."