Belediye harekete geçti. Başvuran herkesin hesabına tıkır tıkır yatırılacak

Belediye harekete geçti. Başvuran herkesin hesabına tıkır tıkır yatırılacak

O belediye sosyal yardım için harekete geçti. Ekonomik açıdan sıkıntı çeken tüm vatandaşların hesabına anında yatırılacağı duyuruldu.

Şahinbey Belediyesi'nin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı sonrası ailelere yönelik verdiği 3 bin TL'lik nakdi yardımın, bu yıl da devam edip etmeyeceği merak konusu haline geldi. İşte tüm ayrıntılar...

Belediyeden dar gelirliye 3000 TL yardım

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla ailelere yönelik 3 bin TL'lik nakdi yardımın detayları araştırılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve belediye yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kamuoyu, nakit yardımına ilişkin belirsizliğin giderilmesi için resmi açıklamaları beklemeye devam ediyor.

Belediyeden dar gelirliye 3000 TL yardım! Başvurana her ay tıkır tıkır ödenecek

Şahinbey Belediyesi'nin, internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla nakdi yardıma ilişkin resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Önceki yıllara göre benzer desteklerin bu yıl da devam etmesi öngörülüyor. Ancak net bilgi almak için yerel yönetimlerin resmi kanallarını takip etmek gerekiyor.

Şahinbey Belediyesi'nin vatandaşlarına maddi destek sağlayacağına dair bir açıklama yapması bekleniyor.

İlgili Haberler