Belediyeden dikkat çeken uyarı. Çareyi böyle buldu

Belediyeden dikkat çeken uyarı. Çareyi böyle buldu

Isparta Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan trafo binasının yazı ve resimlerle kirletilmeye devam etmesi üzerine çareyi tabela asmakta buldu.

Isparta Belediyesi, kentin çeşitli yerlerindeki duvarlara yazılan yazı ve çizilen resimlerin oluşturduğu görüntü kirliliğini gidermek için sürekli temizlik çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda, Kurtuluş Mahallesi'nde muhtarlık binasının önündeki trafo binası da defalarca boyandı. Ancak, duvarlar tekrar tekrar yazı ve resimlerle kirletiliyor. Belediye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen sorun devam edince, ebeveynlere hitap eden bir uyarı levhası asıldı.

aw236143-01.jpg

Duvara asılan levhada, "Değerli anne ve babalar, bu duvar 15 gün önce boyanmıştı. Bugünkü hali bu" ifadeleri yer aldı. Ebeveynlerin çocuklarına bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiği vurgulandı.

aw236143-02.jpg

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Sıtkı Ağlarcı, muhtarlık binası önündeki trafo binasına çocuklar ve gençler tarafından sürekli yazı yazıldığını ve resim çizildiğini belirtti. Ağlarcı, belediyenin duvarı yeni boyamasına rağmen kısa süre içinde tekrar kirletildiğini ifade etti ve ekledi: "15 gün içerisinde duvar yeniden eski haline geldi. Bu konuda hassasiyet gösterelim. Yapılan hizmetler boşa gitmesin. Çocuklarımızı ve gençlerimizi uyaralım, yapılan hizmetlere sahip çıkalım, tekrar bu görüntüler yaşanmasın."