Bilecik'teki döküm fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Bilecik'teki döküm fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

Osmaneli ilçesindeki bir döküm fabrikasında meydana gelen yangın, hızlı müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü. Fabrikanın bir bölümünde hasar oluştu.

Osmaneli ilçesindeki bir döküm fabrikasında çıkan yangın, hızlı müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü. İnönü Mahallesi'ndeki döküm fabrikasının imalat bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İşçilerin alevleri fark etmesi üzerine durum polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Osmaneli Belediyesi itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Şefliği yangın ekibi, yangına anında müdahale ederek söndürmeyi başardı.

Yangına müdahale eden 3 fabrika işçisi dumanlardan etkilendiği için 112 ekiplerince Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastaneye sevk edilen işçilerin hayati tehlikesi olmadığı belirtildi. Olay yerine gelen Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, yetkililerden yangın hakkında bilgi aldıktan sonra fabrika müdürüne ve işçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangın nedeniyle fabrikanın bir kısmında hasar meydana geldi.