Cinayetteki sır perdesi tam 16 ay sonra kalktı! Kayalıklardan düştüğü söylenmişti Adım adım izlendi...

Cinayetteki sır perdesi tam 16 ay sonra kalktı! Kayalıklardan düştüğü söylenmişti Adım adım izlendi...

Yalova'da fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıktan düşerek hayatını kaybeden 34 yaşındaki Semiha S.'nin şüpheli ölümüyle ilgili çarpıcı bir gerçek gün yüzüne çıktı.

Yalova'nın Altınova ilçesinde 16 ay önce fotoğraf çekmek için çıktığı kayalıktan düşen 34 yaşındaki Semiha S.'nin ölümüne dair önemli gelişmeler yaşandı. Olay Yeri İnceleme, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Semiha S.'nin kocası E.N.S.'nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine kaza veya intihar ihtimalleri yerine cinayet şüphesi üzerinde durmaya başladı.

640xauto-002.webp

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ARDINDAKİ GERÇEKLER 15 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI

Adli makamlardan alınan izinle E.N.S. hakkında teknik ve fiziki takip başlatan ekipler, 15 ay süren detaylı ve titiz çalışmalar sonucunda şüpheli durumları ortaya çıkardı.

18811308-728xauto.webp

ÜLKE ÇAPINDA OLUŞAN BİR HEYET GÖREVLENDİRİLDİ

Cumhuriyet Savcılığı'nın teklifi ve koordinasyonuyla, ülke çapında alanında uzman akademisyenlerden oluşan bir heyet bilirkişi olarak görevlendirildi.

hh-001.jpg

KARISINI KAYALIKTAN İTEREK ÖLDÜRMÜŞ

Karısını kayalıktan iterek öldürdüğü tespit edilen E.N.S., "Eşe karşı kasten öldürme" suçlamasıyla sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Elde edilen deliller ışığında, Semiha S.'nin itilerek öldürüldüğü sonucuna varıldı.

NE OLMUŞTU

Semiha S., 24 Ocak 2023'te eşiyle birlikte Altınova ilçesi Soğuksu köyü Ballıkaya mevkisinde fotoğraf çekmek için çıktığı yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki kayalıktan düşerek hayatını kaybetmişti. Cenazesi ertesi gün ailesinin yaşadığı Bursa'nın Orhangazi ilçesi Hamzalı Mahallesi'nde toprağa verilmişti.

Semiha S.'nin kocası E.N.S.'nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine kaza veya intihar ihtimalleri yerine cinayet şüphesi üzerinde durulmaya başlandı.

15 ay süren takibin ardından, Semiha S.'nin kocası E.N.S.'nin karısını kayalıktan iterek öldürdüğü ortaya çıktı.

İlgili Haberler