Deniz Akkaya: Kızım bana saldırdı!

Deniz Akkaya: Kızım bana saldırdı!

Deniz Akkaya sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 16 yaşındaki kızı ile yaşadığı tartışmayı ve kızının kendisine saldırdığını söyledi. Polis eşliğinde kitlendiği balkondan çıktığını söyleyen Akkaya, duygularını takipçileri ile paylaştı.

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, sosyal medya platformu X üzerinden kızıyla ilgili açıklamalarda yer aldı. 1997 yılında yaptığı "yanlış baba seçimi" ile hamile kaldığı ve bu kararın hayatını kabusa çevirdiğini belirtti.

"ANNE OLMAK BU DEĞİL, OLMAMALI"

Eski eşini "ruh hastası" olarak nitelendiren Akkaya, kızı için verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü dile getirdi. Açıklamalarında, "Az önce 16 senedir genel olarak tek bakım incelemelerimin benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdiğini. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam sonucunda telefona el koydum" dedi.

Akkaya, kızının fiziksel saldırılarına maruz kaldığını ve 1.5 saat boyunca balkonun kilitlendiğini belirtti. Komşular ve güvenlik görevlilerinin müdahaleleri yetersiz kalınca, 112'yi üç kez kurtarıldığını ifade etti. Polislere karşı çıkan kızının, kendisine itibar suikastı yaptığını söyleyen Akkaya, "Biz nerede hata yapabiliyordunuz? Kontrolsüzce şiddetliydi. Anne olmak bu değil ve olamaz. Allah tüm annelere sabır versin" diye ekledi.

denizakkaya.jpg

Sosyal medyadan kendisine gelen yorumlara da tepki gösteren Akkaya, “Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın.” dedi.

İlgili Haberler