Deniz Zeyrek canlı yayında o sözlere ateş püskürdü ayıp utanın yazıklar olsun

Deniz Zeyrek canlı yayında o sözlere ateş püskürdü ayıp utanın yazıklar olsun
Gazeteci Deniz Zeyrek Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyenler ile polis arasındaki arbedeyi görüntüleyen basın görevlileri için “Basını süpürün” ifadesini kullanan polise tepki gösterdi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde İstanbul Valiliği Taksim’e giden yolları kapattı, Unkapanı’nda yüzlerce polis görevlendirilerek barikatlar kuruldu. Saraçhane’den Taksim’e yürümek isteyen sendika ve işçiler ile polis arasında ise arbede çıktı. Barikatı aşmak isteyen vatandaşlar polise tekme ve yumruk atarak öfkelendi.

.jpg

Sözcü TV ekranlarında İsmail Saymaz ile birlikte gündemi değerlendiren Deniz Zeyrek polisin arbede sırasında kullandığı “Basını süpürün” ifadesine canlı yayında tepki gösterdi.

FOX Çalar Saat konuğu Deniz Zeyrek kimdir? Deniz Zeyrek kaç yaşında, nereli? Deniz Zeyrek biyografisi!

“UTAN SEN KİMİ SÜPÜRÜYORSUN?”

“Bu emri kim verdiyse ahmakça bir iş yapmış” diyerek sinirlenen Zeyrek “Haddini bilsin o adam. Ondan sonra hakkımızı savunun diyorlar. Süpürürken düşünecektin. O emri kim vermiş? Daha önce de Çağlayan Adliyesi'nde aynı ifadeyi duydum. Çevik kuvvetin terminolojisinde 'Gazeteciyi süpürün' diye bir ifade var. Utanın. Sen kimi süpürüyorsun? 12 saat en zor koşullarda çalışıyorsun, hakkını biz savunuyoruz. O terminolojiyi kim icat etti? Toz muyuz biz? Ayıp, utanın yazıklar olsun” dedi.

Saraçhane'de 1 Mayıs gerilimi! Polis Taksim yürüyüşüne izin vermedi, arbede yaşandı - Yalova Haberleri

CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da İstanbul Saraçhane'de yapılan toplanma çağırısına katılan isimler arasında yer aldı.

İMAMOĞLU: HALK NE DEDİYSE O OLACAK

Yürüyüşleri engellenen Özel “Çatışma istemiyoruz” derken Ekrem İmamoğlu ise “Halk ne dediyse o olacak” ifadelerini kullandı.

Saraçhane'de arbede! Polis Taksim yürüyüşüne izin vermedi, ortalık karıştı - Haberler

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar