Dilan Polat, eltisi ve görümcesi arasında soğuk rüzgarlar! O detay her şeyi ele verdi

Dilan Polat, eltisi ve görümcesi arasında soğuk rüzgarlar! O detay her şeyi ele verdi

Daha önce sık sık birlikte vakit geçiren ve sosyal medyada yan yana fotoğraflar paylaşan Dilan Polat, Hazal Erdoğan ve görümce Kübra Uzun, dün birbirleriyle hiç görüşmedi. Kübra Uzun’un tahliyelerin ardından yalnızca kardeşi Alper ile paylaşımlar yapması da dikkat çekti.

Dilan Polat, eltisi ve görümcesi arasında soğuk rüzgarlar

Geçtiğimiz yıl kasım ayında tutuklanan Engin, Alper Kürşat ve Sezgin Polat, dün yapılan duruşmada tahliye edildi. Kararın ardından, Polat ailesinin cezaevine ayrı ayrı gitmeleri dikkat çekti.

AYRI AYRI GİTTİLER

Dilan Polat, eşinin tahliyesinin ardından yalnızca kardeşleri ve avukatıyla cezaevine giderek eşinin serbest bırakıldığı anı karşıladı. Alper Kürşat Polat’ın nişanlısı Hazal Erdoğan ise kayınvalidesi Şükran Polat ile birlikte cezaevine gitti. Daha önce sıkı bir şekilde görüşen Dilan Polat ve Hazal Erdoğan’ın bu kez yan yana gelmemeleri gözlerden kaçmadı.

ailede-kriz-dilan-polat-eltisi-ve-gorumcesi-17796036-6708-m.webp

Ayrıca, Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Uzun da Dilan Polat ile bir araya gelmedi ve akşam saatlerinde yalnızca kardeşi Alper ile buluştu. Kübra Uzun’un ağabeyiyle ilgili sosyal medya paylaşımında bulunmaması da dikkat çekti. Dilan Polat ise eşinin ve kayınpederinin tahliyesinin ardından herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

ailede-kriz-dilan-polat-eltisi-ve-gorumcesi-17796036-3941-m.webp

AVUKAT KRİZİ

Dilan Polat, Hazal Erdoğan ve Kübra Uzun, duruşmalar sırasında birbirleriyle herhangi bir iletişim kurmadı. Duruşma sonrasında Dilan Polat, avukatı Sevinç Horoz ve Enes Çetinkaya'ya teşekkür ederken, Hazal Erdoğan ise Dilan Polat'ın dosyasından çekilmesini talep ettiği avukat Hüseyin Kaya'ya teşekkür etti.

ailede-kriz-dilan-polat-eltisi-ve-gorumcesi-17796036-1214-m.webp

POLATLAR CEZAEVİNDEN SERBEST BIRAKILDI

Kara para aklama ve yasa dışı bahis suçlamalarıyla yaklaşık 10 aydır cezaevinde bulunan Engin Polat, bugün Anadolu Adliyesi'ndeki duruşmadan sonra tahliye kararı aldı. Engin Polat'ı karşılamaya eşi Dilan Polat, çocukları, baldızı Sıla Doğu ve birçok yakın akrabası katıldı. Engin Polat’ın yanı sıra, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün de tahliye edildi, böylece davada tutuklu sanık kalmadı.

ailede-kriz-dilan-polat-eltisi-ve-gorumcesi-17796036-5243-m.webp

Polat cezaevinden minibüsle çıkarken yanında bir kafeste muhabbet kuşu da getirildi. Gazetecilere kısa bir açıklama yapan Engin Polat, "Çok mutluyuz, ailemizle kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Polat, eşi, çocukları ve baldızının bindiği araçla cezaevinden ayrıldı ve yakınlarının alkışları arasında evine döndü.

ailede-kriz-dilan-polat-eltisi-ve-gorumcesi-17796037-6677-amp.webp

ailede-kriz-dilan-polat-eltisi-ve-gorumcesi-17796036-5813-m.webp