Dilan Polat ile Seçil Erzan’ın aynı koğuşta kalmak istemelerinin sebebi ortaya çıktı. Adnan Oktar’ın kedicik detayı dikkat çekti

Dilan Polat ile Seçil Erzan’ın aynı koğuşta kalmak istemelerinin sebebi ortaya çıktı.  Adnan Oktar’ın kedicik detayı dikkat çekti

Silivri'de tutuklu bulunan Seçil Erzan ve Dilan Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı koğuşa geçmek istediklerini belirtmişlerdi. Polat ve Erzan'ın birlikte kalmayı kabul etmelerinin ardındaki sebep ortaya çıktı.

Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşa alındığı haberleri gündeme oturmuştu.

3cqvorrlg0ep70kdru8nrg.webp

Polat ve Erzan'ın birlikte kalmayı kabul etmelerinin ardındaki sebep ortaya çıktı. Meğerse ikili Adnan Oktar’ın 'kedicikler'inden kaçınmak istemeleriymiş.

secil-erzanin-telefonu-incelendi-yazismalar-bilirkisi-raporunda-o-isimden-dua-istemis-igh8.webp

CEZAEVİ YÖNETİMİNE DİLEKÇE VERDİLER

Silivri'de tutuklu bulunan Seçil Erzan ve Dilan Polat, cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı koğuşu paylaşmak istediklerini belirtti. Erzan, Bahar Candan ile yaşadığı sorunlar nedeniyle yalnız kalıyordu ve kardeşinin tahliyesi sonrası Dilan Polat da koğuşunda tek başına kalıyordu. Erzan ile Polat dilekçe vererek aynı koğuşa geçmek istediler.

6362dea34e3fe11208fdb292.webp

KEDİCİKLERLE KALMAYI İSTEMEDİLER

Gazeteci Emrullah Erdinç'in sosyal medya paylaşımında belirttiği üzere, Dilan Polat ve Seçil Erzan’ın aynı koğuşu tercih etmelerinin nedeni, Adnan Oktar örgütünden tutuklu bulunan ve 'kedicikler' olarak bilinen kadınlarla aynı koğuşta kalmak istememeleriydi.

174321.jpg

Emrullah Erdinç'in paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Seçil Erzan, Bahar Candan ile yaşadığı tartışmalar nedeniyle bir süredir tek başına kalıyordu. Dilan Polat ise kız kardeşi Sıla Doğu ile Nilgün Yılmaz’ın tahliyesinden sonra koğuşunda yalnız kalmıştı. Cezaevi yönetimi, bu iki ismin yanına Adnan Oktar örgütünden tutuklu bulunan ve 'kedicikler' olarak bilinen kadınları yerleştirmeyi planlıyordu. Erzan ve Polat, 'kedicikler'le kalmak istemediklerinden dolayı birlikte kalma dilekçesi verdiler ve bu talep kabul edildi."

İlgili Haberler