Dükkanına astığı tabela olay oldu! Gören tekrar tekrar bakıyor

Dükkanına astığı tabela olay oldu! Gören tekrar tekrar bakıyor

İzmir'in Konak ilçesinde büfe işleten Mehmet İçin’in dükkanına açtığı tabela çok konuşuldu.

Dükkanına astığı tabela olay oldu

Yaklaşık 5 yıldır esnaflık yapan Mehmet İçin, dükkânın içine ve oturma alanına "Akrabalar giremez" pankartını astı. İçin, herkesin merak ettiği tabelanın sırrını açıkladı.

İçin, ailesi kalabalık olduğu için iş yerine gelen akrabalarının sürekli yiyecek ve içecek aldığını, ancak parasını ödemediğini söyledi.

Akrabalarının canından bezdirdiği küçük esnaf dükkanına bu tabelayı astı - Resim: 4

Akrabalarının tabelayı gördükleri halde yine de gelmeye devam ettiklerini belirten İçin, "Yazıyı görüp gülüp geçiyorlar, kimse üstüne alınmıyor" dedi.

Akrabalarının canından bezdirdiği küçük esnaf dükkanına bu tabelayı astı - Resim: 6

“SAKLAMAYA KARAR VERDİM”

Akrabaların bedava içecek almalarını önlemek için dolaplardaki içecekleri sakladığını belirten İçin, durumu şöyle özetledi: 4 tane dolabımız vardı içindekilerin hepsini saklamak zorunda kaldım. Yeğen, dayı, amca, hala hepsi gelip dolabı açıyorlar ve meşrubat içip parasını vermiyorlar. Artık çok sıkıldık. Alttaki dolaba koydum içecekleri, oradan da bulup eğilip alıyorlar. Onu da boşalttım ve içecekleri depomuzda saklamaya karar verdim. Yarın bir gün depoyu da keşfedip oradan da alırlar. Bu yüzden artık sıkıldım ve dükkana bu pankartı astım.