Ebru Baki zammı kaptı ekrana çıktı. Portakal'ın maaşını duydu kriz çıkardı

Ebru Baki zammı kaptı ekrana çıktı. Portakal'ın maaşını duydu kriz çıkardı

Sözcü TV'de yaşanan 'Ebru Baki krizi'nde önemli bir gelişme yaşandı. Fatih Portakal’ın maaşının ifşa olmasının ardından 15 gün ekrana ara veren ve bu süreçte birçok kanalla görüşme gerçekleştiren Ebru Baki, aldığı zamla birlikte Sözcü TV’ye geri döndü. İşte bu krizin perde arkası…

Sözcü TV'deki 'Ebru Baki krizi', 15 günlük aranın ardından sona erdi. MedyaRadar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem, Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın 14 milyon lira maaş aldığını ve otel, şoför gibi masraflarının da kanal tarafından karşılandığını ifşa etti. Bu ifşanın ardından kanalda 'Ebru Baki krizi' ortaya çıktı.

15 GÜNLÜK İZİNDE BİRÇOK KANALLA GÖRÜŞTÜ

MedyaRadar’ın özel haberine göre, yönetime tepki gösteren ekran yüzlerinden Ebru Baki, "Maaşımı ya düzeltirsiniz ya da bırakırım" diyerek rest çekti ve 15 günlük izne ayrıldı. Bu süre zarfında Baki'nin Halk TV, Ekol TV ve TV100 ile görüştüğü öğrenildi.

ZAMMI ALDI, EKRANA ÇIKTI

Yaşanan kriz sonrasında Sözcü TV'de büyük bir zam alarak 15 günlük aranın ardından ekrana geri dönen Ebru Baki, bugün yeniden izleyicilerle buluştu.

YENİ İMAJI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Ebru Baki'nin verdiği 15 günlük arada göz torbası aldırdığı, dudak dolgusu ve burun estetiği yaptırdığı öğrenildi. Bu süreçte aldığı yüklü zam sonrası güler yüzlü ifadeleri ise izleyicilerin dikkatini çekti.

MAAŞIN İFŞA OLMASIYLA KRİZ PATLAK VERMİŞTİ

Keskin Kalem'in ifşasıyla birlikte Fatih Portakal'ın 14 milyon lira maaşının yanı sıra otel, şoför ve diğer masraflarının Sözcü TV tarafından karşılandığı ortaya çıktı. Bu durum kanalda krize yol açtı ve diğer ekran yüzleri de tepki gösterdi. Ebru Baki, kanal yönetimine maaşında düzelme talebiyle rest çekti.

İlgili Haberler