Ehliyetsiz sürücü polisten kaçarken trene çarptı

Ehliyetsiz sürücü polisten kaçarken trene çarptı

Adana'da polisin 'Dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü ve kardeşi, hemzemin geçitte düşerek yaralandı. Olayın ardından şüphelilere para cezası uygulandı.

Adana'da polisin 'Dur' ihtarına uymayıp kaçarken hemzemin geçitte düşerek yaralanan Muhammet A. ve kardeşi, motosikletlerine trenin çarpması sonucu yaralandı. Muhammet A.'nın ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı ve kendilerine 44 bin 299 lira para cezası uygulandı.

Dün akşam saatlerinde Adana'nın Yüreğir ilçesi Dadaloğlu Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekibi, plakasız motosiklet üzerindeki 2 kişiye 'Dur' ihtarında bulundu. Polisin uyarısını dinlemeyen sürücü Muhammet A. ve arkadaşı Salih A., polisten kaçmaya başladı. Kısa süreli bir takibin ardından şüpheliler, hemzemin geçitte dengelerini kaybederek motosikletten düştü.

Yaralanan şüpheliler, kaçmaya çalıştıkları sırada Mersin yönüne giden yük treninin çarpmasıyla daha fazla zarar görmeden kurtuldular. Polisin ihbarı üzerine olay yerine ambulans sevk edildi ve hafif yaralı şüpheliler hastaneye kaldırıldı. Ehliyetsiz oldukları belirlenen şüphelilere sürücü Muhammet A.'ya 44 bin 299 lira para cezası kesildi ve plakasız motosiklet yediemin otoparkına çekildi. İşlemlerin ardından şüpheliler serbest bırakıldı.

Ehliyetsiz Sürücü Polisten Kaçarken Tren Çarptı