Erol Köse CNZ Burak'ı yerden yere vurdu! Kebapçı da Cannes’de yürüyorsa bitmiştir

Erol Köse CNZ Burak'ı yerden yere vurdu! Kebapçı da Cannes’de yürüyorsa bitmiştir

77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne bu yıl 'bir tek ben yokum' dedirten anlar yaşandı. Pek çok şarkıcı, oyuncu ve sosyetik ismin katılımıyla gerçekleşen festivale, CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir de katıldı. O anları gören müzik yapımcısı Erol Köse demediğini bırakmadı.

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehri, bu yıl 77. kez düzenlenen Cannes Film Festivali'ne ev sahipliği yapıyor ve dünya sinemasının önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Festivalde, "All We Imagine as Light" filminin prömiyeri yoğun ilgi topladı.

czn1.webp

TÜRK ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Kırmızı halıda birçok ünlü ismin yer aldığı prömiyerde, CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir dikkat çekti. Yemek videolarıyla dünya çapında tanınan Burak Özdemir, kırmızı halıda hayranlarıyla buluşarak büyük ilgi gördü.

oo09.jpg

EROL KÖSE DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

Cannes Film Festivali'nde büyük ilgi gören CZN Burak, hayranlarıyla sıkça fotoğraf çekildi ve bu anları sosyal medya hesabında paylaştı. Şefin paylaşımları, takipçilerinden yoğun beğeni alırken, ünlü müzik yapımcısı Erol Köse CZN Burak’a demediğini bırakmadı.

czn2.webp

Bu durumu gören eski müzik yapımcısı Erol Köse kişisel sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi.

Instagram hesabında CZN Burak’a ağır eleştirilerde bulunan Köse, “Rezalet. CZN Burak adlı kebapçı para verip davetiye alarak Cannes’de yürüyorsa, Cannes bitmiştir. Konya Kasaplar Odası ödül töreni daha seviyelidir” diyerek şefi sert bir şekilde eleştirdi.

czn3.webp

czn6.webp

dress-bolandymoda-jewelry-damianiofficial-hair-makeup-elena-zhosan-makeup-hair-makeup-assistant-karinajemelyjanova-with-charlottetilbury-1-001.jpg

İlgili Haberler