Esra Erol’da kız çocuğuna istismar skandalı! Detaylarını öğrenince çileden çıktı

Esra Erol’da kız çocuğuna istismar skandalı!  Detaylarını öğrenince çileden çıktı

Esra Erol’da 14 yaşındaki zihinsel engelli kız çocuğunu istismar eden kişinin anlattıkları sonrası stüdyo buz kesti.

Esra Erol’da kız çocuğuna istismar skandalı!

Esra Erol’da ekranlara gelen son olay, hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyiciyi şoke etti.

Programa katılan Serkan Karakaya, eşi Ayşe’nin ilk evliliğinden olan 14 yaşındaki zihinsel engelli kızı Pınar’ın Zahid isimli Afgan uyruklu bir şahıs tarafından istismar edildiğini iddia etti.

11.png

ÖZ BABASINA İFTİRA ATTI

Anlatılanlara göre karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülen kız çocuğunun hamile olduğu ortaya çıktı. Zihinsel engelli kız çocuğu öz babasının kendisini istismar ettiğini iddia edince DNA testi yapıldı. Yapılan testte çocuğun öz babadan olmadığı tespit edildi, kendisine iftira atılmasına dayanamayan baba ise intihar etti.

Doğum sonrası, bebeğin gerçek babasının Afgan uyruklu Zahid isimli şahıs olduğu ortaya çıktı ve dini nikah kıyıldı.

ytytttt.png

“6.5 AYLIKKEN ÖĞRENDİM”

İddiaların ardından Esra Erol'da canlı yayınına katılan Zahid’in pes dedirten tavırları Erol’u çileden çıkardı. Canlı yayına gelen Zahid, şunları anlattı: 2 sene önce tanıştık. Pınar'la aramızda yakınlaşma oldu. Kız küçük olduğu için kendi babasına teslim ettim. 20 yaşından büyük olduğunu söyledi. Pınar hamile olduğunu benden sakladı 6.5 aylıkken öğrendim. Benden önce kaç kişiyle beraber olmuş.

kjjhh.png

BAŞKA KIZI DA EVİNDE TUTUYORMUŞ

Zahid, kız çocuğunun annesinin nikah sonrasında kendisinden bilezik istediğini, ailenin 400 bin lira karşılığında şikayetlerini geri çekeceklerini söylediklerini iddia etti.

Esra Erol’un Zahid'e "Şu an evde üzerine kapıyı kilitlediğin başka bir kız var mı?" sorusunu sormasının ardından Zahid'in başka bir kızı evinde tuttuğu iddia edildi.

iuiuiui.png

"İSTİSMAR EDENİN EVİNDE ÇAY İÇİYORLAR"

Erol duruma “Küçük bir çocuğu istismar eden birinin denetimden faydalanmasını anlamıyorum, anlamayacağım. Neden cezaevinde olmadığını anlayamıyorum. Dava sürecine kadar bu kişinin cezaevinde olması gerekiyordu. Küçük olan Pınar'ı ne annesi ne de üvey babası koruyamıyor. Kızlarını istismar eden kişinin evinde çay kahve içip hayatlarına devam ediyorlar. Hatta istismarı bir bilezikle üstünü örtüp gündelik hayatlarına devam edecekler” diyerek tepki gösterdi.

İlgili Haberler