Narin cinayetinde ‘ilaç’ detayı! Hediye Güran’ın eczane kayıtları sızdı

Narin cinayetinde ‘ilaç’ detayı! Hediye Güran’ın eczane kayıtları sızdı

Narin Güran cinayetinde tutuklanan yenge Hediye Güran’ın eczane kayıtları soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Hediye Güran’ın eczane kayıtları sızdı

Diyarbakır’da cansız bedeni çuvalda derede bulunan minik Narin’in ölümündeki sır perdesi aralanırken ortaya çıkan yeni bir detay, okları yeniden yenge Hediye Güran’a çevirdi.

Yenge Hediye Güran tutuklandı! İfadede Narin kaybolduktan sonra değişen telefon ayrıntısı - Tele1

KOCASI 1,5 AYDIR YOKKEN GEBELİK ÖNLEYİCİ İLAÇ ALMIŞ

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, yenge Hediye Güran ve anne Yüksel Güran’ın eczaneye gittiği görüntüler ortaya çıktı. Kayıtlarda Hediye Güran’ın eşinin 1,5 ay evde olmadığı dönemde gebelik önleyici ilaç aldığı tespit edildi. Görüntülerin ardından amca Salim ve yenge Hediye arasındaki aşk iddiaları yeniden gündeme taşındı.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin aranıyor - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Eczanedeki geriye dönük barkot okuyan cihaz üzerinde yapılan incelemede, anne Yüksel Güran’ın normal ilaçlar satın aldığı saptandı.

TELEFONUNDA AMCA SALİM'DEN ARAMALAR ÇIKMIŞTI

Kayınbiraderi olan Salim ile ilişkisi olduğu yönündeki iddiaları “Yok böyle bir şey” diyerek reddeden Hediye Güran’ın Narin kaybolduktan 3 gün sonra telefonunu değiştirdiği, eski telefon incelemesinde kayıtlarda ise amca Salim’e yönelik geriye dönük birden fazla cevapsız çağrı ve aramalar olduğu ortaya çıkmıştı.

Muhtar Salim Güran görevden uzaklaştırıldı - Politika Haber

Aramalar sorulan Hediye Güran “Ben aramadım. Muhtemelen çocuklarım benim telefonumdan aramıştır. Salim’den gelen arama varsa bu da Salim’in eşi Salim’in telefonundan beri aradığı içindir” sözleriyle kendini savunmuştu.

İlgili Haberler