Esra Erol'da skandal: Kaçırıldı dediği 15 yaşındaki kızını 100 bin TL'ye satmış

Esra Erol'da skandal: Kaçırıldı dediği 15 yaşındaki kızını 100 bin TL'ye satmış
ATV ekranlarında yayınlanan 'Esra Erol'da' adlı programda skandal bir olay ortaya çıktı. "Kızım kaçırıldı" iddiasıyla programa katılan ve Esra Erol'da yardım isteyen bir kadının, kızını 100 bin TL karşılığında sattığı öğrenildi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında, izleyicileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 15 yaşındaki kızı B.'nin kuzeni C. tarafından kaçırıldığı iddiasıyla programa başvuran anne S., iddialarıyla herkesi şaşkına çevirdi. Ancak programın ilerleyen dakikalarında ortaya çıkan gerçekler, olayı farklı bir boyuta taşıdı.

5.jpg

S. Hanım, kızının kuzeni C. tarafından kaçırılarak zorla evlendirildiğini öne sürdü. Ancak C.'nin amcası, bu iddiaları yalanlayacak kanıtlarla stüdyoya geldi.

2.jpg

Amca, S. ve eşinin kızları B.'yi 100 bin TL başlık parası karşılığında C.'ye sattığını iddia ederek, S.'nin iddialarını çürüttü.

1.jpg

Amca, elindeki bir delil olan video kaydıyla yayına katıldı. Videoda B.'nin babası ve C.'nin akrabası, B.'nin satın alındığını belirtiyordu. Bu gelişmeler stüdyoda büyük bir şok etkisi yarattı.

3.jpg

Esra Erol ve ekibi, çocuk gelin vakasını araştırmak ve B'nin bir an önce bulunması için harekete geçti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar