Evini terk eden eşini almaya giden kocayı kayınpederi öldürdü

Evini terk eden eşini almaya giden kocayı kayınpederi öldürdü

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinde, tartıştığı eşi evi terk eden bir koca, eşini almak için kayınpederinin evine gittiği sırada kayınpederi tarafından vurularak öldürüldü.

Olay, Aksaray merkezde ikamet eden 29 yaşındaki Akif Bozdemir ile eşi 31 yaşındaki Ş.B. arasında yaşandı. Bir süre önce yaşanan tartışmanın ardından Ş.B., babası 55 yaşındaki A.T.'nin evine gitmişti. Akif Bozdemir, eşini almak için bugün akşam saatlerinde kayınpederi A.T.'nin Sultanhanı ilçesindeki evine gitti. Ancak damat ile kayınpederi arasında yeniden bir tartışma çıktı.

Tartışma sırasında A.T., evde bulunan tabancayı kullanarak damadına ateş açtı. Üç mermi isabet eden Akif Bozdemir kanlar içinde yere yığılırken, silah seslerini duyan komşular durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Bozdemir kurtarılamadı.

Olayın ardından kayınpederi polis ekiplerince gözaltına alındı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

İlgili Haberler