Eylem Tok ile katil oğlunu hangi hatanın yakalattığı ortaya çıktı!

Eylem Tok ile katil oğlunu hangi hatanın yakalattığı ortaya çıktı!

Bir kişiyi öldüren oğlu Timur Cihantimur’u yurt dışına kaçıran firari Eylem Tok’un nasıl kendini ele verdiği ortaya çıktı. İşte o hata!

Kemerburgaz’da ehliyetsiz sürdüğü araçla ATV’si arızalanan gruba çarpan ve bir çocuk babası 30 yaşındaki Oğuz Murat Aci’nin ölümüne sebep olan 16 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok ile yurtdışına kaçmıştı.

Eylem Tok ve oğlu Türkiye'ye iadesi hakkında Aci ailesinden açıklama - 16.06.2024, Sputnik Türkiye

Firari anne ile oğlu, Boston’da kaldıkları rezidansta yakalandı. Eylem Tok’un hangi hatasının yakalanmasına sebep olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur tutuklandı, ABD'ye kaçmışlardı

TÜRK KURYENİN İHBARI YAKALATTI

Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy’un haberine göre, Eylem Tok evin yakınlarındaki bir restorandan yabancı bir isimle yemek siparişi verdi. Siparişi götüren Türk kurye, Tok ile oğlu Timurcihan’ı tanıyıp polise ihbar etti.

Eylem Tok'un oğlu kaza yaparken ünlü isimlerin çocukları da yanındaydı - 10Haber

Yapılan baskında 4 sahte pasaport, 5 bin dolar nakit para ele geçirildi.

5 EYALET DEĞİŞTİRDİ, 8 HAT KULLANDI

Önce Mısır, sonra ABD’ye kaçan ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan Tok ile katil oğlunun 106 günde yakalanmamak için 5 eyalet değiştirdiği Washington, California ve Miami'ye geçtiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere Tok, yakalanmamak için kullan-at tarzda 8 telefon hattı kullandı, ele geçirilen paraların ABD ve Türkiye dışında üçüncü bir ülkeden transfer edildiği belirlendi. ABD’de yakalanan Tok ve oğlu, Boston'da 18.00'de hakim karşısına çıkacak.

İstanbul Eyüpsultan'da lüks bir cip emniyet şeridinde dehşet saçtı! - Güncel haberler | Son dakika haberleri

İlgili Haberler