Felçli kocasına yıllar bakan kadın dehşeti yaşadı! Daha fazla dayanamayıp itiraf etti

Felçli kocasına yıllar bakan kadın dehşeti yaşadı! Daha fazla dayanamayıp itiraf etti

Malezya’da 6 yıl boyunca felci eşine bakan ve iyileştiren kadının yaşadığı ihanet duyanlara ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtti.

Daha fazla dayanamayıp itiraf etti

Nurul Syazwani isimli Malezyalı kadın, geçirdiği trafik kazası sonrasında yatağa bağımlı hale gelen eşine 6 yıl boyunca kendi baktı.

Genç kadın, yıllarca eşini tüple besledi, bezini değiştirdi, banyo yaptırdı. Kocası ile günlük yaşamını video çekerek sosyal medyada paylaşan kadının takipçisi kısa sürede 32 bine yükseldi.

Genç kadın, kocası iyileştiğinde ise hayatının kabusunu yaşadı. Nurul Syazwani'nin kocası iyileştikten sonra onu boşamak istedi.

Ekran görüntüsü 2024-10-25 124327

Olan bitene akıl sır erdiremeyen genç kadın, boşanma sonrasında yıllarca baktığı eşinin bir başka kadınla evlendiğini öğrendi.

“DEVRALMA SIRASI SENDE”

İhanete uğrayan kadın, eski kocası ve yeni eşinin Facebook gönderisine “Kocamı tebrik ederim, umarım seçtiğin kişiden memnunsundur. Aifa Aizam, lütfen ona benim yaptığım gibi iyi bak. Onunla işim bitti, şimdi devralma sırası sende” yorumunu yaptı.

Ekran görüntüsü 2024-10-25 124336

“HER ÖKSÜRDÜĞÜNDE ÇOK KORKUYORDUM”

Genç kadın, kocasına baktığı yıllara ilişkin şunları söyledi: O zamanlar, her öksürdüğünde çok korkuyordum," diye hatırlıyor. "Her gün onun için rehabilitasyon yapıyordum ve ailem her gün bana yardım etmeye geliyordu, böylece dinlenebiliyordum. Çoğu zaman çocuklarım ve kocam için ihtiyaçları kendim alıyordum, bu da çok stresliydi.

Ekran görüntüsü 2024-10-25 124407