Fethullah Gülen’in cenazesinde görüldü yer yerinden oynadı! Tabutun başındaki o mu?

Fethullah Gülen’in cenazesinde görüldü yer yerinden oynadı! Tabutun başındaki o mu?

Başına 4 milyon liraya kadar ödül konulan, 15 Temmuz’un kilit ismi, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in cenazesinde mi görüldü? O fotoğraf karesi sonrasında yer yerinden oynadı.

Tabutun başındaki o mu?

Dünyanın çeşitli ülkelerinde firarı olarak bulunan terör örgüt mensupları, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ABD'deki cenaze töreninde bir araya geldi.

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan Skyland Baseball Stadyumu’nda düzenlenen törende 4 gündür St. Luke’s Hastanesi’nin morgunda tutulan Gülen, gömüldü.

Törene gelenler, kişiye özel QR kod ile giriş yaptı. 10.00-14.00 arası dron uçurmak yasaklandı. Dünyanın konuştuğu cenaze töreninde kameralara yansıyan bir kişi dikkat çekti.

yeni-proje-2.jpg

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Gülen'in tabutunun hemen arkasında yer alan kişinin 18 Temmuz 2016'dan bu yana kayıplara karışan örgütün sözde TSK imamı olan, firari Adil Öksüz olduğu öne sürüldü.

Adil Öksüz, aynı zamanda 15 Temmuz'daki darbe girişiminin de baş sorumlularından biri olarak adlandırılıyor.

FETÖ elebaşı Gülen'in cenaze töreninde dikkat çeken kare! Fotoğraftaki o kişi Adil Öksüz mü? - Ekonomim

ADİL ÖKSÜZ KİMDİR?

15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından, Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz, örgütün sözde TSK imamı olarak biliniyor.

Öksüz, 1 Eylül 2016'da yayımlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyeliği görevinden çıkarıldı.

FETÖ elebaşı Gülen'in cenaze töreninde dikkat çeken kare! Fotoğraftaki o kişi Adil Öksüz mü? - Ekonomim

İçişleri Bakanlığının "Terörden Arananlar Listesinde "kırmızı" kategoride yer alan, başına 4 milyon liraya kadar ödül konulan Adil Öksüz'ün yakalanması için yurt içi ve dışında arama çalışmaları devam ediyor.

HSK 2. Dairesi, Öksüz'ü serbest bırakan hakimler Çelik ve Sönmez'i 1 Kasım 2018'de meslekten ihraç etti.

Sönmez, yargılandığı Ankara 21. Ağır Ceza Mahkemesinde, "silahlı terör örgütüne üyelik" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adil Öksüz'ü kim koruyor? | Al Jazeera Turk - Ortadoğu, Kafkasya, Balkanlar, Türkiye ve çevresindeki bölgeden son dakika haberleri ve analizler